Ingrid Naert (66) uit Roeselare wordt nog elke dag geconfronteerd met de gevolgen van de puinhoop die een aannemer bij haar achterliet, zoals hier een raam dat moest vervangen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Naert (66) uit Roeselare wordt nog elke dag geconfronteerd met de gevolgen van de puinhoop die een aannemer bij haar achterliet, zoals hier een raam dat moest vervangen worden. © Hans Verbeke

Aannemer verdwijnt spoorloos en laat puinhoop achter in huis van Ingrid (66): “Mijn autistische kleindochter moest zes weken op de vloer slapen”

Roeselare/TieltElke dag worden Ingrid Naert (66) en haar man uit Roeselare geconfronteerd met de puinhoop die een aannemer uit Tielt bij haar achterliet. Temidden ingrijpende verbouwingswerken pakte hij plots zijn biezen en verdween spoorloos. “Hij maakte misbruik van mijn goedheid”, zegt Ingrid, die voor 51.000 euro opgelicht werd. “Maar wat hij mijn autistische kleindochter aandeed, doet nog veel meer pijn.”

 1. Hamburgerrestaurant Flooh’s verhuist… 65 meter naar pand restaurant De Huiskamer
  PREMIUM
  Roeselare

  Hamburger­res­tau­rant Flooh’s verhuist… 65 meter naar pand restaurant De Huiskamer

  Hamburgerrestaurant Flooh’s palmt vanaf de tweede helft van augustus het pand van restaurant De Huiskamer in. Florence Bruneel (29) en Alexis Vandemoortele (31), die recent in de zaak stapte, kochten het pand langs de Sint-Alfonsusstraat. Tot en met de Roeselaarse Batjes blijft Flooh’s actief vanuit de Delaerestraat om in de tweede helft van augustus te heropenen in de nieuwe stek. “We behouden het concept maar gaan voor een totaal andere look and feel”, aldus Florence en Alexis.
 2. Tommy en Carol nemen eetcafé ’t Grijs Peerd over van Mieke: “Afscheid nemen zal pijn doen, maar ik heb de juiste opvolgers gevonden”
  Hooglede

  Tommy en Carol nemen eetcafé ’t Grijs Peerd over van Mieke: “Afscheid nemen zal pijn doen, maar ik heb de juiste opvolgers gevonden”

  Hoogledenaars Tommy Bolle (39) en Carol Bonte (40) worden de nieuwe gezichten van eetcafé ’t Grijs Peerd in Gits. Uitbaatster Mieke Pannecoucke, die het populaire café sinds 2017 runt, wil verpleegster worden en lanceerde vorige maand een oproep naar overnemers. “In drie weken had ik vijf kandidaten”, zegt ze. “Aan de openingsuren of het interieur veranderen we niks”, verzekert Tommy.
 3. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
  Voetbal eindronden

  Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

  De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.