Op een site langs de Beernemsteenweg in Wingene viel de aannemer door het dak bij afbraakwerken.
Volledig scherm
Op een site langs de Beernemsteenweg in Wingene viel de aannemer door het dak bij afbraakwerken. © Google Streetview

Aannemer (28) levensgevaarlijk gewond na val door dak in Wingene

Wingene/RoeselareBij werkzaamheden aan een dak van een bedrijfsgebouw in Wingene is een 28-jarige aannemer uit Roeselare donderdagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt.

 1. Gaslekje tijdens graafwerken: geen evacuaties nodig
  Roeselare

  Gaslekje tijdens graafwer­ken: geen evacuaties nodig

  Bij graafwerken langs de Handboogstraat, een zijstraat van de Hoogleedsesteenweg in Roeselare, werd maandag kort voor de middag een lagedrukleiding van de gasvoorziening geraakt. De werklui die er aan de slag waren, merkten het euvel onmiddellijk op. De brandweer werd erbij gehaald. Het lek kon snel voorlopig worden gedicht, in afwachting van de herstelling door een technicus van netbeheerder Fluvius. In de buurt hoefde niemand te worden geëvacueerd. De brandweer controleerde in enkele woningen vlakbij wel of er binnen geen gas ontsnapte. Dat bleek niet het geval. Door het incident was de Handboogstraat een tijdje afgesloten.
 2. Ria Beeusaert-Pattyn is langst zittende vrouwelijke burgemeester: “20 jaar geleden spraken mensen spontaan mijn man aan”
  PREMIUM
  Lichtervelde

  Ria Beeusaert-Pat­tyn is langst zittende vrouwelij­ke burgemees­ter: “20 jaar geleden spraken mensen spontaan mijn man aan”

  Ria Beeusaert-Pattyn staat al twintig jaar aan het roer van Lichtervelde en is daarmee de langst zittende vrouwelijke burgemeester van Vlaanderen. Hoog tijd voor een babbel over verleden, heden en toekomst. “De mooie momenten, zoals de opening van het rusthuis of van OC De Schouw onthoud ik uiteraard ook, maar het zijn de moeilijke momenten die je vormen tot wie je bent.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"