Het knooppunt van de N36 en E403 kreeg een volledige herinrichting en dat deed de bejaarde automobiliste panikeren.
Volledig scherm
Het knooppunt van de N36 en E403 kreeg een volledige herinrichting en dat deed de bejaarde automobiliste panikeren. © Joke Couvreur

89-jarige automobiliste levert rijbewijs in na spookrijden

Een 89-jarig vrouwtje uit Roeselare is door de Kortrijkse politierechter definitief rij-ongeschikt bevonden. Dat betekent dat ze nooit meer met de auto mag rijden. Op 9 maart 2019 reed ze in de verkeerde richting in Roeselare de E403 richting Kortrijk op.

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Mathijs Desmet met Red Dragons in Final Four European Golden League: “We gaan voor de eindzege”
  VOLLEYBAL RED DRAGONS

  Mathijs Desmet met Red Dragons in Final Four European Golden League: “We gaan voor de eindzege”

  De Red Dragons staan voor een belangrijk weekend, want in SC Lange Munte in Kortrijk strijden ze met Estland, Turkije en Oekraïne voor de eindoverwinning in de European Golden League. Mathijs Desmet werkte al twee sterke kwalificatietoernooien af en hoopt ook in de finales een rol van betekenis te kunnen spelen. “Een basisplaats zit er allicht niet in maar ik sta wel klaar om mij te tonen tijdens eventuele invalbeurten.”