De politie sloot de omgeving af nadat in de Koning-Albert I-laan in Roeselare een 61-jarige man om het leven kwam na een val van het balkon van zijn flat.
Volledig scherm
De politie sloot de omgeving af nadat in de Koning-Albert I-laan in Roeselare een 61-jarige man om het leven kwam na een val van het balkon van zijn flat. © Hans Verbeke

61-jarige man sterft na val van balkon in appartementsgebouw

RoeselareIn het centrum van Roeselare is dinsdagavond een man om het leven gekomen toen hij van een balkon viel van zijn appartement. 

 1. Roeselare zoekt sportmonitoren
  Roeselare

  Roeselare zoekt sportmoni­to­ren

  Sport #VANRSL zoekt nog enkele gemotiveerde en sportieve krachten om het lesgeversteam te versterken. Verdien je graag een centje bij tijdens de vakanties? Ben je zelf sportief en beschik je over een stevige dosis energie? Dan ben jij mogelijk de juiste persoon voor de job. Concreet ga je via een monitorenovereenkomst tijdens de schoolvakanties en naschools sportief aan de slag met jongeren. Meer info en aanmelden op sport.roeselare.be/word-sportmonitor.
 2. Ardooie maakt zich op voor 40ste Sint-Maartensstoet: Laura Lynn en Freddy De Vadder treden drie keer op
  Ardooie

  Ardooie maakt zich op voor 40ste Sint-Maartens­stoet: Laura Lynn en Freddy De Vadder treden drie keer op

  Een jaartje later door corona, maar op 6 november trekt de 40ste editie van de Sint-Maartensstoet door de straten van Ardooie. Tegen de verwachting van de organisatie in zal die ondanks corona evenwaardig en zelfs straffer zijn dan anders dankzij extra straatanimatie in de stoet. Ook het feest nadien wordt anders aangepakt. Door drie feesttenten verspreid over het centrum op te zetten, zul je onder andere Laura Lynn, Freddy De Vadder, Maximus en Dennis Cartier drie keer op één avond tijd kunnen zien optreden. “Zo zijn we voorbereid op eventuele extra coronamaatregelen”, zegt het Sint-Maartenscomité.
 1. West-Vlaamse bedrijven krijgen vacatures niet ingevuld: escape game moet leerlingen warm maken voor job in voedingssector
  Roeselare

  West-Vlaam­se bedrijven krijgen vacatures niet ingevuld: escape game moet leerlingen warm maken voor job in voedings­sec­tor

  Meer dan een kwart van alle openstaande West-Vlaamse vacatures bevindt zich in de voedingssector. Om 17- en 18-jarigen warm te maken voor een job in de voedingsindustrie lanceert POM West-Vlaanderen de escape game Food Factory in Roeselare. Dit spel geeft leerlingen op een speelse manier voeling met beroepen of studies die in de lijn van hun talenten liggen.
 2. Laatste rustplaats in graf van een ander: Peter nam verlopen concessie over en restaureert graf voor zijn ouders
  PREMIUM
  Izegem

  Laatste rustplaats in graf van een ander: Peter nam verlopen concessie over en restau­reert graf voor zijn ouders

  Drukke tijden op de begraafplaatsen, want iedereen wil dat de graven van zijn geliefden er tegen 1 november piekfijn bij liggen. Ook Peter Velghe (52) ging op de begraafplaats van Kachtem aan de slag. Al heeft hij geen band met de overledenen in het graf dat hij aan het oppoetsen was. Hij heeft namelijk de concessie van dat graf overgenomen om het opnieuw te gebruiken. “Het wordt straks de laatste rustplaats van mijn ouders, net naast een groottante en oom van mijn vader en op de begraafplaats die mijn grootvader als schepen liet heraanleggen”, vertelt Peter.