De bestuurder van de Tesla overleed na een klap tegen een betonnen elektriciteitspaal.
Volledig scherm
De bestuurder van de Tesla overleed na een klap tegen een betonnen elektriciteitspaal. © Alexander Haezebrouck

41-jarige bestuurder sterft na klap met Tesla tegen elektriciteitspaal

RoeselareLangs de Izegemsestraat in Roeselare is zaterdagavond omstreeks 18 uur een 41-jarige bestuurder van een Tesla om het leven gekomen bij een ongeval. De bestuurder verloor de controle over het stuur en knalde tegen een betonnen elektriciteitspaal. Voor de 41-jarige kon geen hulp meer baten, hij overleed ter plaatse.

 1. Brooklyn herrijst uit as na monsterbrand: “We vieren 50-jarig bestaan met nieuwe winkel in Kortrijk en nieuw hoofdkwartier in Stasegem”
  PREMIUM
  Kortrijk/Stasegem

  Brooklyn herrijst uit as na monster­brand: “We vieren 50-jarig bestaan met nieuwe winkel in Kortrijk en nieuw hoofdkwar­tier in Stasegem”

  Kledingketen Brooklyn bestaat dit jaar vijftig jaar. Het hoofdkwartier in Stasegem werd begin juni 2021 door een zware brand verwoest. “Midden maart starten de werken voor een nieuwbouw en vanaf 31 januari vernieuwen we onze modezaak in thuisbasis Kortrijk. 2022 moet een topjaar worden”, vertelt zaakvoerder Ubbe Descamps.
 2. Geert Messiaen geeft lezing over negende boek
  Roeselare

  Geert Messiaen geeft lezing over negende boek

  Ereschepen Geert Messiaen geeft op dinsdag 8 februari een voordracht onder de noemer ‘Oud’ in Dienstencentrum Schiervelde. Rode draad doorheen de lezing is Messiaen z’n negende boek, ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’, dat in het najaar van de drukpers rolde. Daarin pleit hij voor een waardige plaats voor ouderen in de maatschappij. De voordracht start om 14 uur en duurt twee uur. Deelnemen kost 3 euro, inschrijven doe je vooraf via 051/26.38.00. Het dienstencentrum Schiervelde vind je aan de Schierveldestraat 55+.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. AZ Delta helpt kinderen al spelend onder narcose te gaan via app Delta Valley: “Kinderen en ouders reageren enthousiast en ook de anesthesie verloopt vlotter”
  Roeselare/Torhout/Menen/Kortrijk

  AZ Delta helpt kinderen al spelend onder narcose te gaan via app Delta Valley: “Kinderen en ouders reageren enthousi­ast en ook de anesthesie verloopt vlotter”

  Kinderen kunnen in AZ Delta vanaf nu al spelend onder narcose gaan voor een operatie. Dit dankzij Delta Valley, een app specifiek ontwikkeld om de angst bij kinderen voor hun operatie of onderzoek onder narcose te verminderen. Het spel werd gemaakt door studenten van de afdeling Digital Art and Entertainment van de Howest in samenwerking met AZ Delta en neemt kinderen mee in een fantasiewereld waar ze al blazend een boze tovenaar verdrijven. “Wie blaast, moet meteen daarna opnieuw inademen. Het is die reflex die ervoor zorgt dat kinderen sneller het ‘slaapgas’ opnemen om onder anesthesie te gaan”, aldus anesthesieverpleegkundige Niels Bogaerts, bezieler van Delta Valley.