Brandweerman Sam Vandendriessche (29) overleefde een ongeval met zijn motor niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandweerman Sam Vandendriessche (29) overleefde een ongeval met zijn motor niet. © LSI

“29 jaar, zo onwaarschijnlijk jong”: verslagenheid groot bij Roeselaars korps na dodelijk ongeval brandweerman Sam

RoeselareBij het Roeselaarse brandweerkorps is de verslagenheid groot na de plotse dood van Sam Vandendriessche (29). De jongeman overleed donderdagnacht nadat hij op de terugweg van een brandweeroefening met zijn motor verongelukte in Roeselare. Zijn collega-ambulanciers en –brandweermannen probeerden hem met man en macht nog te reanimeren, maar tevergeefs. “Dan komt zo’n interventie plots wel heel dichtbij”, treurt commandant Christian Gryspeert.

 1. Origineel tafelen: pop-uprestaurant legt je deze zomer culinair in de watten in serres op de Coninckplein
  PREMIUM
  Roeselare

  Origineel tafelen: pop-uprestau­rant legt je deze zomer culinair in de watten in serres op de Coninck­plein

  De origineelste plek in de regio om culinair te genieten? Dat wordt deze zomer het Roeselaarse de Coninckplein. Pop-uprestaurant SERRE strijkt er van 24 juni tot 14 augustus neer met elf serres waar je kunt lunchen of dineren. “We gaan op zoek naar locaties die tot de verbeelding spreken en deze oase van groen, in het centrum van de stad, is de perfecte plek om onze gasten culinair te verwennen”, vindt algemeen manager van SERRE Xavier Englebert.
 2. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
  Voetbal eindronden

  Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

  De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.