De VMS-reünie was een groot succes.
Volledig scherm
De VMS-reünie was een groot succes. © CDR

250 oud-leerlingen even terug naar de VMS

 1. Toptechnologie van BO-Solutions in nieuwe Belgische zonnewagen
  Roeselare

  Toptechno­lo­gie van BO-Solutions in nieuwe Belgische zonnewagen

  De nieuwste zonnewagen van het Agoria Solar Team is vertrokken naar Zuid-Afrika. Een jaar lang werkten 31 ingenieursstudenten van de KU Leuven aan de wagen om er in september mee deel te nemen aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. BO-Solutions, het Roeselaarse maakbedrijf van metalen precisie onderdelen, is ondertussen al voor de achtste keer op rij leverancier, partner en believer van de studenten en hun wagen.
 2. Schooldirecteur Elias ontpopt zich als ene helft van DJ-duo Tuff Luv: “Volgend schooljaar geef ik wellicht een workshop aan leerlingen”
  PREMIUM
  Rumbeke / Izegem

  Schooldi­rec­teur Elias ontpopt zich als ene helft van DJ-duo Tuff Luv: “Volgend schooljaar geef ik wellicht een workshop aan leerlingen”

  Een schooldirecteur die dit weekend plaatjes draait op het nieuwe dancefestival Speelkwartier: op papier is het alvast een goede match, maar wie verder kijkt ziet wel meer gelijkenissen tussen het beroep en de hobby van Elias Rommens (31), die met goede vriend Willem Helsmoortel (36) DJ-duo Tuff Luv vormt. “Leerlingen vinden mijn hobby wel leuk, dus volgt er straks wellicht een DJ-workshop in de middagpauze.”