Volledig scherm
© REUTERS

2.400 vervoerscheques verkocht aan jongeren en houders van Vrijetijdspas

 1. Ardooie annuleert nieuwjaarsreceptie
  Ardooie

  Ardooie annuleert nieuwjaars­re­cep­tie

  Ardooie zal niet gezamenlijk toasten op 2021. Het gemeentebestuur besliste om in tijden van corona de traditionele nieuwjaarsreceptie te annuleren. Die zou normaal plaatsvinden op zondag 10 januari op de parking van ’t Hofland. Tijdens die receptie worden jaar na jaar de persprijs, de cultuurprijs en de sportprijs uitgereikt. Dit jaar zou er bovendien ook voor het eerst een middenstander beloond worden met de middenstandsprijs. Maar ten gevolge van de wereldwijde pandemie blijven al die prijzen een jaartje in de kast.
 2. Zeven studenten aan Vives verdelen een ‘Farm To Table’-box, “om de korte keten te promoten en de hoevewinkels te steunen”
  Roeselare/Ledegem

  Zeven studenten aan Vives verdelen een ‘Farm To Ta­ble’-box, “om de korte keten te promoten en de hoevewin­kels te steu­nen”

  Zeven laatstejaarsstudenten agro- en biotechnologie aan de hogeschool Vives Roeselare ontwikkelden een ‘Farm To Table’-box met keuze uit groenten, fruit, zuivel en vlees. Daarmee brengen ze lokale producten van verschillende hoevewinkels samen in een box. Alle producten worden verzameld bij het Wit-Blauw Vleesbedrijf in de Rollegemstraat in Ledegem. Afhalen kan de komende weken op zaterdag.
 3. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding