(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © BELGA

12 maanden cel voor stelen 300 gsm’s uit magazijn

RoeselareEen 46-jarige man stal op 6 maart gsm’s uit het magazijn van de drukkerij van Roularta. De uitgeverij wilde gsm’s aanbieden bij de aankoop van een abonnement. In totaal verdwenen er maar liefst 300 gsm’s. De man is nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden.

 1. H. Hartparochie organiseert pannenkoekenverkoop
  Roeselare

  H. Hartparo­chie organi­seert pannenkoe­ken­ver­koop

  Corona steekt de traditionele pannenkoekenavond op vastenavond van de H. Hartparochie stokken in de wielen. Een gezellig samenzijn in zaal Don Bosco zit er dit jaar niet in, maar er wordt een pannenkoekenverkoop georganiseerd als alternatief. De opbrengst ervan wordt verdeeld onder de missiewerking en de Kerit die zich inzet voor mensen in armoede. Pannenkoeken bestellen kan tot en met 7 februari via par.hhart@skynet.be. Een pakketje van een kilo, zijnde 12 stuks, kost 8 euro. Er moet op voorhand betaald worden op rekeningnummer BE45 0343 0895 7489. De pannenkoeken kunnen op dinsdag 16 februari tussen 14 en 17.30 uur worden afgehaald in de H.-Hartkerk.
 1. Corona sluipt binnen bij Knack Volley Roeselare
  Roeselare

  Corona sluipt binnen bij Knack Volley Roeselare

  De wedstrijd van Knack Volley Roeselare tegen Lindemans Aalst op zaterdag 16 januari in de Tomabelhal op Schiervelde is uitgesteld, door het coronavirus. “Maanden aan het stuk respecteerden onze spelers de strikte maatregelen ter preventie van het Covid-19 virus. Vandaag (vrijdag, nvdr.) werd echter tijdens een van de vele controles bij de spelers, toch het virus aangetroffen”, klinkt het in een persbericht. “Daarom werd beslist om de wedstrijd van zaterdag tegen Lindemans Aalst te verplaatsen naar een nog te bepalen datum. Alle spelers verkeren momenteel in goede gezondheid.” Tot vrijdag had Knack Volley Roeselare als enige club op het hoogste niveau in België nog niet te kampen met besmettingen. Woensdag speelden ze nog op het parket van Menen. Ze wonnen toen met 2-3, maar verspeelden er wel hun leidersplaats.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw