Rechtbank Brugge stockfoto's
Volledig scherm
Rechtbank Brugge stockfoto's © Benny Proot

12 maanden cel en 139.000 euro boete voor sociale dumping

Een 41-jarige man uit Roeselare is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden voor sociale dumping. David V. richtte volgens het arbeidsauditoraat een postbusfirma op in Slovakije om de Belgische lonen en sociale zekerheid te omzeilen. 

 1. “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt. Ik ben al 9 kilogram vermagerd.” Weduwe hard voor vrouw die onder invloed Hendrik (84) doodreed
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem

  “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt. Ik ben al 9 kilogram vermagerd.” Weduwe hard voor vrouw die onder invloed Hendrik (84) doodreed

  “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt, maar ze durft niet eens haar gezicht te vertonen.” Monique Mestdagh uit Izegem was vrijdagochtend niet mals voor de 32-jarige vrouw uit Roeselare die op 24 september 2020 onder invloed van drugs haar fietsende echtgenoot Hendrik Uyttenhove (84) uit Izegem doodreed in Roeselare. De vrouw reed ook nog eens rond zonder keuring, verzekering of geldig rijbewijs.
 2. Club Roeselare zoekt vers bloed voor jeugdwerking
  Roeselare

  Club Roeselare zoekt vers bloed voor jeugdwer­king

  De jeugdwerking van Club Roeselare is door uitbreiding van de werking nog op zoek naar jeugdspelers voor alle leeftijdscategorieën. Vanaf 5 jaar ben je welkom bij de voetbalclub met thuishaven in het Rodenbachstadion op Krottegem. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op jeugd@clubroeselare.be. Daarnaast zoekt Club Roeselare ook nog enkele nieuwe krachten om de jeugdwerking verder te ondersteunen en een goeie begeleiding te garanderen. Stroomt het trainersbloed door je aderen of ben je bereid om via een interne opleiding jouw kennis later door te geven? Dan ben jij de geknipte persoon. Meer info bij TVJO Ashley Muylle via jeugd@clubroeselare.be of 0472/93.84.68.
 3. AZ Delta laat tijdelijk geen bezoek meer toe
  Roeselare

  AZ Delta laat tijdelijk geen bezoek meer toe

  Uit voorzorg om de verdere verspreiding van het coronavirus en de varianten in te dammen, laat AZ Delta vanaf morgen, vrijdag 26 februari, geen bezoek meer toe. Alleen de patiënten die langer dan zeven dagen opgenomen zijn mogen bezoek krijgen vanaf de achtste dag. Het gaat dan om één vaste bezoeker voor maximaal een uur per dag. De vaste bezoeker mag dan komen op woensdag tussen 14 en 20 uur (op de revalidatieafdeling van 16 uur tot 20 uur) ofwel op zondag tussen 14 en 18 uur. Er zijn wel een aantal uitzonderingen: voor huisartsen, mantelzorgers, op de kraam- en kinderafdelingen, op de afdelingen intensieve zorg en voor patiënten die in een terminale fase zijn. Ook begeleiders zijn niet meer toegelaten, behalve voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar, bij patiënten met fysieke, mentale of cognitieve beperkingen of als er een taalbarrière is. Meer op www.azdelta.be.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Extra voorstellingsdagen voor audiowandeling Molmens
  Ardooie

  Extra voorstel­lings­da­gen voor audiowande­ling Molmens

  De visuele audiowandeling Molmens van cultuurkapel De Schaduw is een overweldigend succes. De afgelopen week trokken meer dan 900 mensen door de Ardooise velden om te ontdekken wat er zich diep onder de Ardooise grond afspeelt. Bovendien waren de reacties unaniem lovend en is het team van De Schaduw dolblij dat ze in moeilijke tijden er toch in geslaagd zijn om mensen op een veilige manier samen te brengen. Daarom hebben ze besloten om komend weekend twee extra voorstellingsdagen in te lassen. Zowel op zaterdag als zondag zijn er tijdslots te reserveren tussen 14 en 16 uur. Tickets kosten 10 euro.
 1. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen