Lieven Samyn
Volledig scherm
© Lieven Samyn

10-jarig zoontje belt politie: “Papa doet mama pijn”

Een 38-jarige man van Marokkaanse origine uit Roeselare riskeert voor de rechtbank in Kortrijk een celstraf van acht maanden en een boete van vierhonderd euro voor partnergeweld.

7 reacties

 • Eddy van Dorst

  2 jaar geleden
  Aan zulke lafaards wordt NIETS gedaan.Wij maken al 2 jaar hetzelfde mee met de dochter alleen in vele ergere maten en daar wordt niets aan gedaan integendeel.
 • Gerda Vetmuylle

  2 jaar geleden
  Dat kind moet daar weg. Daar komt anders niets goeds van, trauma's en een vertekend beeld van relaties, je ziet dergelijke drama's dan op tv. Dit kind heeft recht op een zorgeloze en veilige jeugd en moet nu niet vol stress zitten, stress en angst.
 • Fatima De Clercq

  2 jaar geleden
  Een slim kindje. Waarom zijn sommigen zo naïef te denken dat hun gewelddadige partner het kan laten hun losse handjes te gebruiken. Kinderen die moeten opgroeien tussen geweld dragen dit heel hun leven mee.
 • Tania Janssens

  2 jaar geleden
  Hopelijk worden ze goed opgevolgd, de jongen is een held.
 • lut vanhyfte

  2 jaar geleden
  Zo'n dappere jongen, wat deed z'n dwaze moeder hem aan door terug te gaan; 'Mannen' die slaan, daar blijf je ver vandaan!
 1. Na tien jaar als monitor neemt Thomas Raeymaekers (26) afscheid van Izegemse speelpleinwerking: “Ik laat hier een stukje van m’n hart achter”
  Izegem

  Na tien jaar als monitor neemt Thomas Raeymae­kers (26) afscheid van Izegemse speelplein­wer­king: “Ik laat hier een stukje van m’n hart achter”

  Uniek ‘pensioenfeestje’ vrijdagmiddag op speelplein Molenwiek op de Bosmolens. De Izegemse jeugddienst nam er afscheid van Thomas Raeymaekers (26) die niet minder dan tien jaar actief was als (hoofd)monitor. Z’n engagement bleef tot de laatste dag zodanig groot dat hij zelfs verlof nam op z’n fulltime job om deze paasvakantie nog een laatste maal van de partij te kunnen zijn.
 1. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro

 2. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!