Stijn Saelens werd op 31 januari 2012 vermoord in het kasteel Carpentier in Wingene, waar hij woonde met zijn vrouw en kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Saelens werd op 31 januari 2012 vermoord in het kasteel Carpentier in Wingene, waar hij woonde met zijn vrouw en kinderen. © RV/Belga

10 jaar Kasteelmoord. Zo beleefden onze reporters die noodlottige avond: “Luttele uren na de feiten beseften we niet hoe de dood van Stijn Saelens nog jaren voor ophef zou zorgen”

Wingene/RuiseledeOp zoek naar informatie over een banaal ongeval waarover ze weinig of niks wisten. Zo kwamen onze journalisten tien jaar geleden op het spoor van wat de meest spraakmakende moordzaak van de jongste decennia in Vlaanderen zou worden: de kasteelmoord in Wingene. Maar het vergde engelengeduld, vele tientallen telefoontjes en het vaste voornemen om niet op te geven, ook al naderde de deadline razendsnel. De gouden tip kwam net op tijd. Een reconstructie.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.