vincent duterne/photo news
Volledig scherm
© vincent duterne/photo news

Zo ziet het veld aan Den Dreef eruit voor wedstrijd tegen Wit-Rusland

Rode DuivelsOmdat de Rode Duivels niet uitwijken, doen ze er in Leuven daags voor de WK-kwalificatiematch tegen Wit-Rusland alles aan om het beschadigde veld in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen. Bekijk op onderstaande video’s en foto’s hoe het terrein er op Den Dreef nu bijligt. 

4 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Goed genoeg voor oefenmatche tegen Wit-Rusland ! Met alle respect zwakke tegenstander eh !
 • DIMITRI BERCKMANS

  1 jaar geleden
  Was de mogelijkheid om op Mechelen te gaan spelen, beste veld ik heb het gezien, maar de verlichting was te slap wat kwatsch is, want dan moet Eleven sports ook actie nemen en ik zie geen verschil. Een rsca fan
 • Sharon Vandewaetere

  1 jaar geleden
  Er zijn toch stadions genoeg? Waarom op een patattenplein spelen in Leuven? Spelers, doe maar jullie botten aan!
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Welkom in België, het land op de rand van de afgrond.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.