Vanheusden.
Volledig scherm
Vanheusden. © BELGA

Zinho Vanheusden moet toekomstige verdedigingsleider worden: "WK in Qatar is zeker doel”

Rode DuivelsNa zijn niet-selectie voor EURO 2020 is Zinho Vanheusden er opnieuw bij in de 29-koppige selectie van de Rode Duivels voor het drieluik in de WK-kwalificaties tegen achtereenvolgens Estland, Tsjechië en Wit-Rusland.

4 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Zeker een versterking voor de nationale ploeg een meerwaarde 👍 Hopelijk blijft ie gespaard van kwetsuren Succes verder
 • percy colman

  1 maand geleden
  Blessurevrij is dit een topper in wording
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Hij heeft het om het te maken.
 • David Hermans

  1 maand geleden
  Moeten trainingen nu ook al becommentarieerd worden? Djeezes...
 1. "Laten we niet ál te gek doen": onze chef voetbal ziet hoe het publiek zijn geloof in Rode Duivels nog wat meer kwijt is, maar roept op tot kalmte
  PREMIUM
  Rode Duivels
  86

  "Laten we niet ál te gek doen": onze chef voetbal ziet hoe het publiek zijn geloof in Rode Duivels nog wat meer kwijt is, maar roept op tot kalmte

  Twee opeenvolgende nederlagen voor de Rode Duivels onder Roberto Martínez. Een negatieve primeur is dat, maar onze chef voetbal Stephan Keygnaert stelt de bondscoach niet meteen in vraag. Achtergrond bij de twee nederlagen van de Rode Duivels in de Final Four van de Nations League. “De defensieve lacunes zullen in de toekomst niet zozeer opgelost moeten worden door een injectie aan individueel talent, maar dienen een collectief antwoord te krijgen. En dát is dan weer, jazeker, de verantwoordelijkheid van de coach.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.