Zeno Debast droomt van debuut als Rode Duivel: “Natuurlijk ben ik nog wat ‘starstruck’” - Vanaken: “Ga ervan uit dat ik mee ga naar Qatar”

Rode DuivelsMaakt hij straks zijn debuut als Rode Duivel? Zeno Debast (18) is bezig aan zijn eerste dagen als Rode Duivel. “De kennismaking met de andere jongens verliep vlot”, vertelt hij aan VTM Nieuws.

7 reacties

 • john poels

  6 maanden geleden
  Een speler van anderlecht krijgt altijd voorrang , mss moet iemand martinez wijsmaken dat trossard ook van anderlecht komt
 • Ricky Rivalis

  6 maanden geleden
  WK zal klassiek scenario zijn. Groepfase erdoor, en dan eruit in de 8ste finale.
 • Ferdinand Drees

  6 maanden geleden
  Hij schat zichzelf hoog in, zodra het te snel gaat, ook in België, kan hij niet volgen. Hij is zelfs geen subtop. Dat Martinez om te beginnen Mechele en Van Aken thuis laat en de volgende twee wedstrijden op de bank.
 • geert de regge

  6 maanden geleden
  Vanaken mag en kan je toch niet meenemen. Vanaf het iets vlugger gaat, dan kan hij niet mee. We hebben veel beter en jonger talent om mee te nemen.
 • Eric Bex

  6 maanden geleden
  Die vermoeiende discussies over Hans Vanaken altijd 😩. OK hij is geen wereldtop en zal dat nooit zijn maar hij behoort zeker tot de Europese subtop en is één van de beste spelers in de JPL. Men mag denken wat men wil over de JPL maar buiten La Liga, de Serie A, de Premier League en de Bundesliga zijn er echt niet zoveel sterkere voetbalcompetities op wereldniveau. Waarom een Sambi Lokonga meenemen die zeker voetbalcapaciteiten heeft als M. Trésor en B. Heynen zelfs niet geselecteerd zijn 🤔?
 1. Onze analist Marc Degryse vindt de keuze voor aanvoerder De Bruyne logisch: “Op die manier ga je het beste uit Kevin én de ploeg halen”
  PREMIUM

  Onze analist Marc Degryse vindt de keuze voor aanvoerder De Bruyne logisch: “Op die manier ga je het beste uit Kevin én de ploeg halen”

  Kevin De Bruyne is de nieuwe kapitein van de Rode Duivels. Hij neemt de taak over van de gestopte Eden Hazard. Geen Lukaku, Courtois of ouderdomsdeken Vertonghen dus. Een goede keuze, vindt onze analist Marc Degryse. “Zo geef je De Bruyne het gevoel dat er nu een ploeg rond hem wordt gebouwd. De jonge gasten zullen ook naar iemand met zijn statuut opkijken en luisteren.”