Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot

8 reacties

 • Gaston Foubert

  1 maand geleden
  De eerste vijf minuten van de match kijk ik zelfs niet meer.
 • Ordos Tutrifore

  1 maand geleden
  Aan de critici: pikt het? Ja? Da's de bedoeling. Als u niet Qatarees bent, wat is uw probleem met aandacht vestigen op de mensenrechten? Wat moeten die voetballers doen; stoppen met voetballen? Of dit?
 • Baldr VanHoek

  1 maand geleden
  Als rechten een systeem zijn, weet je dat je het systeem goed begrepen dient te worden. De vraag is niet langs welke kant. Dan ben je met politiek bezig. Vooraleer je enige kritiek hebt op mensen die opkomen voor rechten van anderen dat stemt tot nadenken. Hoeveel papieren teken je niet op automatische piloot want anders dan... Weet 1 ding burgers hebben geen rechten. Zelfs mannen niet... het is politiek die u dat doet denken maar helaas links en rechts is er voor controle niet voor vrijheden.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Het is een Amerikaans verschijnsel begonnen om aandacht te vestigen op het inderdaad grote aantal zwarten dat wel erg makkelijk door een inderdaad nogal schietgrage politie omgelegd wordt Een probleem dat zich in west Europa niet voordoet , ik zie dan ook geen enkele reden om het hier te doen ,. we hoeven toch niet alles te kopiëren wat daar gebeurd ?
 • Etienne De Bondt

  1 maand geleden
  Diezelfde knielers gaan volgend jaar in een land spelen waar mensenrechten nog niet mogen uitgesproken worden, waar de vrouwen nog behandeld worden als in de middeleeuwen waar homofilie met lijfstraffen en erger worden bestraft. Wat gaan ze daar dan doen?