WK-selectie wordt “een moeilijk verhaal voor de nieuwe jongens”, maar welke 23 Duivels moeten volgens u mee naar Qatar? Maak in onze tool zelf het huiswerk van bondscoach Martínez

Rode DuivelsDe WK-kwalificatiecampagne zit erop, nu is het vooruitkijken en opbouwen naar november 2022. Wie moet volgend jaar mee naar Qatar? Maak zelf al eens het huiswerk van de bondscoach en deel 23 dure plaatsen op het vliegtuig naar Doha uit! 

2 reacties

 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Is geen moeilijk verhaal, bye bye Mertens, Hazard, Vertonghen, Alderweireld, Origi, Boyata, De Naeyer, Castagne, Hazard, Tielemans. Welcome to the new boys.
 • Eddy Ceulemans

  2 maanden geleden
  Zet de nieuwe generatie nog eens op het veld, maar dan met iemand die voorin de bal kan aanpakken en er iets mee kan doen. Dan wil ik deze match nog eens zien.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.