AFP
Volledig scherm
© AFP

WK LIVE. Spanje zet bondscoach Luis Enrique aan de deur na teleurstellend WK

Naar de Rode Duivels hoeven we niet meer te zoeken op het WK, maar er zijn nog genoeg andere zaken om naar uit te kijken in Qatar. Zo worden morgen de eerste kwartfinalewedstrijden afgewerkt. Wat gebeurt er allemaal bij de nog aanwezige landen? In onderstaande liveblog zit u op de juiste plaats voor al het WK-nieuws.

876 reacties

 • Stroobants Alexander

  13 uur geleden
  Weet niet dat het alleen aan de trainer ligt. Als je ziet hoe ze de strafschoppen namen, rondt uit om te lachen.
 • Patrick Vandeputte

  14 uur geleden
  Eventjes nuanceren: Luis Enrique is niet ontslagen. zijn contract liep af na de wereldbeker en is simpelweg niet verlengd. Dat is geen ontslag.
 • rik casteleyn

  15 uur geleden
  Dat is iemand voor Belgie . Zal onze verdediging wel op punt stellen en aanvallers hebben we genoeg .
 • Wilfried Vanden Berg

  15 uur geleden
  Dat maakt voor hem totaal geen verschil meer uit . Hij is en blijft de beste van de beste . Net zoals Messi . Hij is zeer rijk, een zakenman en eigenaar van vele hotels en resorts in zeer rijke gebieden waar alleen de aller rijkste dat kunnen betalen . Wat maakt voor hem die plaats op de bank nu uit ? Hij word toch zeer rijkelijk betaald er voor . En gelijk heeft hij .
 • eric meers

  15 uur geleden
  Laat hem maar vertrekken , heeft geen meerwaarde voor de ploeg , eerder het tegendeel . Hij was vroeger al geen teamplayer en nu al helemaal niet meer , denk dat zijn ploegmaten zijn egocentrisch gedrag ook al lang beu zijn
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.