Bossaert en Martinez.
Volledig scherm
Bossaert en Martinez. © VTM Nieuws

Wij kregen rondleiding in gloednieuw trainingscentrum Rode Duivels, CEO Peter Bossaert: “Deze generatie verdient een prijs”

Rode DuivelsHet nieuwe trainingscentrum van de Rode Duivels is klaar. VTM Nieuws-analist Gilles De Bilde kreeg een rondleiding van CEO Peter Bossaert en bondscoach Roberto Martínez. Achteraf gaf Bossaert ook een uitgebreid interview. “Ja, ik ben wakker geworden met een kater na de Nations League.” 

19 reacties

 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Is dat betaald met het vele geld dat eigenlijk had moeten dienen om de " iedereen gelijk voor de wet " belastingen te betalen ?
 • bartholomeus jaspers

  2 maanden geleden
  En nu nog een bekwame trainer aub !
 • caes jean-pierre

  2 maanden geleden
  Martinez zal zelf nooit vertrekken, hij heeft zich hier mooi in genesteld, alle maanden men sollen, laat de boeren maar dorsen zegt hij.
 • rudy de clerck

  2 maanden geleden
  Gouden generatie in gouden paleis maar niks gewonnen
 • Dave Claes

  2 maanden geleden
  Je verdient geen prijs, je WINT een prijs. Sterke nuance…
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Balans van Martínez in kwalificatiewedstrijden is indrukwekkend, blijft dat ook zo tegen Wales? “We zijn aan onze stand verplicht om te winnen”
  Rode Duivels
  17

  Balans van Martínez in kwalifica­tie­wed­strij­den is indrukwek­kend, blijft dat ook zo tegen Wales? “We zijn aan onze stand verplicht om te winnen”

  Voor de derde keer op rij hebben de Rode Duivels zich onder Roberto Martínez comfortabel geplaatst voor een groot toernooi. Ook in de verplichte nummertjes laten de Duivels onder deze bondscoach geen steken vallen, in tegenstelling tot sommige andere grote voetballanden. “Enkel met volle focus kun je deze cijfers halen”, weet een trotse Martínez.
 1. HERBELEEF. Rode Duivels zien onder meer Eden Hazard terugkeren naar hun club - Axel Witsel: “Stoppen na Qatar? Ik wil zeker doorgaan tot EK 2024"
  Play
  Rode Duivels
  25

  HERBELEEF. Rode Duivels zien onder meer Eden Hazard terugkeren naar hun club - Axel Witsel: “Stoppen na Qatar? Ik wil zeker doorgaan tot EK 2024"

  De Rode Duivels reizen zonder aanvoerder Eden Hazard, Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Dennis Praet en Jason Denayer af naar Wales, waar ze het morgenavond op de laatste speeldag in groep E van de WK-kwalificaties opnemen tegen Wales. Reservedoelman Thomas Kaminski werd in extremis opgeroepen. Roberto Martínez gaf tijdens zijn persconferentie aan dat Dante Vanzeir minuten zal maken tegen Wales. “Want dat heeft hij verdiend.”