Courtois met dochtertje Adriana (6) en zoontje Nicolàs (3).
Volledig scherm
PREMIUM
Courtois met dochtertje Adriana (6) en zoontje Nicolàs (3). © Instagram

Wie is Thibaut Courtois privé? Alleenstaande papa van twee met turbulent liefdesleven en toekomst in Spanje: “Mijn leven ligt in Madrid”

Rode DuivelsKiezen voor de kinderen, dat is wat Thibaut Courtois (29) deed, toen hij van Chelsea naar Real Madrid verkaste. Hij zal die keuze altijd blijven maken, zegt hij vaak. Dat Adriana (6) en Nicolàs (3) bij zijn ex blijven, vindt hij niet zo erg. “Ze wonen twee straten verder. Wil ik eens langskomen, kan dat zomaar.” Het maakt vooral duidelijk dat zijn thuis en toekomst niet in Bilzen liggen, maar in Spanje. “Ik ben trots op mijn roots, en ik kom graag naar België ... Maar mijn leven ligt in Madrid.”

15 reacties

 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Wat hij op het veld doet ziet iedereen maar privé is privé iedereen heeft daar recht op of je nu een postbode of metser of een topvoetballer bent ! Wel heel mooie kindjes !!
 • johan vankeirs

  2 weken geleden
  De beste doelman ter wereld.Steeds eenvoudig,steenrijk en eerlijk.Dit is niet iedereen gegeven!
 • fred vdc

  2 weken geleden
  Wat hij prive doet is zijn zaak en recht. zolang hij op het veld voor ons een clean sheet houdt..
 • Guy Stanbel

  2 weken geleden
  Als ik het geld had zou ik ook geen seconde twijfelen om België te verlaten.
 • Marc Geerts

  2 weken geleden
  Je moet niet alles geloven wat ze schrijven of wat Courtois zegt, maar zijn privé leven daar moeten wij ons niet mee bemoeien. Maar heiliger als de paus is hij zeker niet.
 1. Het verhaal achter het lelijke eendje onder de EK-stadions: La Cartuja, waar de Rode Duivels zondag op een erbarmelijke grasmat en in 35 graden aan de bak moeten
  PREMIUM
  EK Voetbal
  4

  Het verhaal achter het lelijke eendje onder de EK-stadions: La Cartuja, waar de Rode Duivels zondag op een erbarmelij­ke grasmat en in 35 graden aan de bak moeten

  Volgende plaats van afspraak in de rondreis door Europa voor de Rode Duivels: het Estadio de la Cartuja in Sevilla. Een snikhete bakoven en smalend het gedrocht van het EK genoemd. Spaans bondscoach Luis Enrique klaagde er al over de grasmat, José Mourinho pakte er zijn eerste Europese beker en Madonna kwam er ooit optreden. Doorlichting van een stadion met een prijskaartje van 120 miljoen euro waar zelfs de bevolking van Sevilla niet al te trots op is.