Met mama Adolphine op de modeweek van Milaan in februari 2020. "Ik bel haar tot vijf keer per dag,
ze is mijn beste vriend"
Volledig scherm
PREMIUM
Met mama Adolphine op de modeweek van Milaan in februari 2020. "Ik bel haar tot vijf keer per dag, ze is mijn beste vriend" © Photonews

Wie is Romelu Lukaku privé? De meest discrete voetballer ter wereld: lief, zorgzaam en gul, maar vergeten doet hij niet

Rode DuivelsIn ‘DevilTime’ verklaart Romelu Lukaku (28) het muurtje rondom hem als volgt: “Privé is het enige wat we hebben. Het kleine ding dat we willen beschermen, laat dat voor ons.” Hij heeft mensen in dienst die over zijn imago waken, maar aan de wereldtop heeft een spits bal en leven beter leren afschermen. Gluurt u even mee, aan die muur.

17 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Geen dikke nek zoals andere “ voetbalgoden” gewoon 2 voetjes op de grond !!
 • Steve lenaers

  1 jaar geleden
  Top kerel die man,heeft zich al vele malen mleten/mogen bewijzen. Mooi om eens de poss mensen hier aan het woord te horen. Respect naar Romelu toe,pracht vader,zoon etc... Hopelijk mogen we ng vele jaren van zijn kunde genieten.
 • Kurt Lauwers

  1 jaar geleden
  Gul zijn is maar een kleine moeite natuurlijk met zo’n loon
 • Steven Vanden Broeck

  1 jaar geleden
  Het is hem gegund. De bocht van de media is hilarisch. Hopelijk vergeet hij inderdaad nooit...
 • Michel Wanquet

  1 jaar geleden
  Ik ken er maar weinig die op hun 28ste zo sterk in het leven staan ! Mensen bij wie dat afgunst oproept, kunnen beter zichzelf in vraag stellen.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.