Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wie is nieuwe bondscoach Domenico Tedesco? Man van “mirakel”, die staande ovatie kreeg in Rusland en imponeerde met flitsend en energierijk voetbal

Hij had betere punten dan Julian Nagelsmann op de trainersschool. Dat wil iéts zeggen, toch? Het uitzonderlijke verhaal van Domenico Tedesco (37), de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels. Van handelsingenieur tot de Duitse voetbaltop en zelfs een Russische staande ovatie.

19 reacties

 • geert Verschelde

  1 maand geleden
  Voor een bondscoach begint alles met de selectie van de spelers. Heel wat van de door Martinez altijd maar terug automatisch geselecteerde spelers waren dikke luierikken geworden.
 • Lieven Vermandere

  2 maanden geleden
  Energierijk voetbal? Er gaan toch enkelen verstek moeten geven.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  De trainer is misschien goed maar wat zal of kan hij doen met al de bankzitters ? Het aantal groeit en van in onze Belgische competitie zal het zeker niet komen .
 • Marc Laeremans

  2 maanden geleden
  Een toptrainer? Dat zal de toekomst uitmaken. Enige gelijkenis met de vorige bondscoach is dat Matinez ook als nogal onbekende trainer is begonnen.
 • Jürgen Demanet

  2 maanden geleden
  Succes 🍀 we willen jeugd , we hebben jeugd … hopelijk ook nu in het team 😉👊🏾
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Johan Bakayoko, kersverse Rode Duivel voor wie PSG 10 miljoen euro wou neertellen: “Niet juiste moment”
  PREMIUM
  3

  Johan Bakayoko, kersverse Rode Duivel voor wie PSG 10 miljoen euro wou neertellen: “Niet juiste moment”

  Het belooft een spannende week te worden voor Johan Bakayoko (19). De vleugelspits van PSV hoorde dat hij de vervanger is van de niet fitte Jérémy Doku en vervoegt de allereerste selectie van de Rode Duivels van Domenico Tedesco. En te zeggen dat ook Ivoorkust nog altijd een optie is. “Maar als België me de kans geeft, grijp ik ze”, zegt de man voor wie PSG in januari nog 10 miljoen euro overhad en die met de ‘FIFA’-game als inspiratie zichzelf pusht om beter te worden.
 3. Slechts elf overleefden de schifting van Tedesco: één jaar geleden riep Martínez enkel Duivels op met minder dan 50 caps
  PREMIUM
  4

  Slechts elf overleef­den de schifting van Tedesco: één jaar geleden riep Martínez enkel Duivels op met minder dan 50 caps

  Eén jaar geleden selecteerde Roberto Martínez voor oefeninterlands tegen Ierland en Burkina Faso, enkel spelers met minder dan vijftig caps. Het doel: de generatiewissel bij de Rode Duivels voorbereiden. Van de ploegfoto van toen overleefden elf spelers de eerste schifting van de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. Wie zijn het? En welke spelers zijn helemaal uit beeld verdwenen?
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.