Bondscoach Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Bondscoach Roberto Martínez. © Photo News

“Wees koele minnaars, Duivels. Martínez heeft spelers nodig die zich boven de omstandigheden kunnen plaatsen”

Rode DuivelsIn Kopenhagen wacht vanavond de tweede opdracht voor de Rode Duivels. Al wordt dat een hele bijzondere, daar in het Parkenstadion. Maar ondanks de “emo-bom” in Kopenhagen is onze chef voetbal Stephan Keygnaert van mening dat Martínez en de zijnen daar zijn om hun job te doen. “‘Voetbal is emotie’ wordt zo vaak gezegd. En soms kan spelen op adrenaline een voordeel zijn. Maar niet vanavond als het gaat om de Rode Duivels.”

14 reacties

 • Joke Weyts

  1 maand geleden
  Het liedje is helaas uit wanneer ze Italië, Portugal of Frankrijk treffen.
 • Paul Luyckx

  1 maand geleden
  Overal gebeuren ongelukken op het werk hopelijk gaat onze ploeg niet ten onder aan de omstandigheden maar ik vrees het ergste.
 • Rudy VanRemoortele

  1 maand geleden
  Belgie is geen favoriet. Oude ploeg. Italie en Frankrijk zijn de favorieten.
 • Jan Boden

  1 maand geleden
  Na de overwinning van Rusland volstaat een punt tegen Denemarken om dan tegen Finland de groepswinst te pakken.
 • Magda Spriet

  1 maand geleden
  voetbal is emotie en geen koude zakkelijke gebeuren
 1. Onze chef voetbal hoopt dat bondscoach Martínez nu durft doorselecteren naar Qatar: “De eliminatie komt niet als een volslagen verrassing, toch?”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  55

  Onze chef voetbal hoopt dat bondscoach Martínez nu durft doorselec­te­ren naar Qatar: “De eliminatie komt niet als een volslagen verrassing, toch?”

  Loopt onze Gouden Generatie van de Rode Duivels nu écht op z'n einde, na de nederlaag tegen Italië? Voor onze chef voetbal lijdt dat nog weinig twijfel. Met het oog op het WK in Qatar is er nood aan een frisse wind. De vraag stelt zich of bondscoach Roberto Martínez enkele van zijn trouwe strijders durft loslaten.