“We hebben hem ermee uitgelachen”: Italianen kijken anders terug naar vreemd staaltje ‘commedia dell'arte’ van Immobile tegen Rode Duivels

Rode DuivelsDe Italianen kijken anders naar de bizarre fase met Ciro Immobile in de match tegen de Rode Duivels. De spits ging theatraal tegen de grond, maar bleek plots genezen toen z’n ploeg scoorde. “We hebben erom moeten gelachen”, zei ploegmaat Leonardo Bonucci er vandaag over.

51 reacties

 • Johan Aerts

  3 maanden geleden
  Dit was spel belemmering daarom moest dit doelpunt alsnog afgekeurd worden.
 • Jan Roegiers

  3 maanden geleden
  Kan zijn dat hij deze avond ligt waar hij ligt en de de schieds gewoon laat verder spelen met een tegendoelpunt als gevolg. Enn dat zal hem dat niet al lachend worden afgenomen. Dikwijls komt loontje dan om zijn boontje.
 • Stefaan Breynaert

  3 maanden geleden
  De gewiekste Italianen waren nu eenmaal sterkere en hun tactics door Mancini uitgedacht beter dan die van ons. De rest is geschiedenis.
 • robert van nuffel

  3 maanden geleden
  die moest zeker een rode kaart krijgen wegens spelverderf ik noem dit geen voetbal meer
 • laurent carbonnier

  3 maanden geleden
  frankrijk mag blij zijn, belgie heeft een nieuwe zondebok gevonden nml italie.
 1. HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening
  Play
  Rode Duivels
  6

  HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening

  Dramatische start van de Rode Duivels in Tallinn. Nauwelijks twee minuten waren er gespeeld in de Le Coq Arena of Thibaut Courtois kon al vissen. Aan de basis een risicovolle breedtepass van Saelemaekers op rechts naar Vanaken, die de bal wat te veel afwachtte waardoor Mattias Käit ertussen zat. De Est kon oprukken en vervolgens voorbij een wijkende Alderweireld perfect uithalen met een effectzwanger schot in de verste hoek. Courtois kansloos. Sneu voor zowel Saelemaekers als Vanaken, die net vanavond nog eens hun kans in de basis kregen.