Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Wat (zelf)reflectie kan nooit kwaad”: onze chef voetbal ziet dat De Bruyne net als vijf jaar geleden voor een wake-upcall zorgt

Kevin De Bruyne zorgde tijdens én na de gevleide zege van de Rode Duivels tegen Canada voor een wake-upcall. En niet voor het eerst, zo weet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Gelijk heeft hij. In het Hilton Salwa Beach Resort dient aan (zelf)reflectie te worden gedaan. Iets wat nooit kwaad kan.”

10 reacties

 • peter De ridder

  2 weken geleden
  Ik hoop dat canada mee naar de volgende ronde gaat, die mannen brachten fris en frivool voetbal om van te genieten. Tegen de USA hebben de RD ook dergelijke prestatie verricht als canada tegen de RD. Als roberto er in slaagt zijn enkel de besten op te stellen kunnen we mss terug naar zulke match kijken ;-) ... BTW De Bruyne heeft wat mij betreft een heel goede match gespeeld , die heeft niet gekeken op een inspanning meer of minder. Dat kan ik van sommige anderen niet zeggen.
 • Nico Devriendt

  2 weken geleden
  Enerzijds defensie die zo laag mogelijk wil staan om geen ruimte in de rug weg te geven , anderzijds drie vooraan die zo hoog mogelijk willen druk zetten . Niet abnormaal dat er enorm veel ruimte lag in het middenveld. Twee uitersten van systemen in één elftal is om miserie vragen .
 • Eric Jeurissen

  2 weken geleden
  De Bruyne , is de meest overroepen speler van de laatste 20 jaar . Kan op techniek geen speler voorbij , hij werd samen met de andere middenvelders tegen Canada gewogen en te licht bevonden . De pers heeft De Bruyne gemaakt , hopelijk snel weer thuis .
 • Geert Baetens

  2 weken geleden
  100 % akkoord met KDB. Dïe toont tenminste de wil om beter te spelen! De verdediging is ouder, ok, maar als op het middenveld spelers lopen te sloffen zoals een Witsel, kan je de verdediging niet alles verwijten. Lukaku, Tielemans, we hebben jullie nodig!
 • Stef Guit

  2 weken geleden
  Kwaliteiten genoeg...maar ze hebben geen ploeg.