“Wat stellen jullie eigenlijk voor?” Nederlandse talkshow Veronica Inside praat met Maarten Breckx over mislukt EK Rode Duivels

Rode DuivelsDe uitschakeling van de Rode Duivels in de kwartfinales op het EK zindert nog na. Ook in Nederland, waar er in de talkshow Veronica Inside duchtig nagekaart werd over onze nationale ploeg. Met VTM-nieuwsanker Maarten Breckx als gast.

34 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  België haalt 14 op 15 op het EK, voorronde en eindronde samen. Denk niet dat er een ploeg is die beter doet, wel ? Kleine ploegen ? Wel drie keer gewonnen tegen Denemarken die morgen de halve finale spelen. En daarmee is alles gezegd. Behalve dan dat het brutale spel van Portugal met kwetsuren tot gevolg, en het bedrog en spelbederf van Italië er net teveel aan was om nog verder te gaan.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Nederlandse ploegen hebben wel 6 europacups1/champions league gewonnen , 4Uefacups en nog een Europacup 2 de wereldbeker voor Clubs nog een keer of 3 Europacup 1/Cl finale verloren 2 maal Uefacup finale verloren 3 maal En een verloren Europacup 2 finale , tegen een Belgische club weliswaar ,maar goed dan hebben jullie ook nog wat De 3 verloren WK finales zijn inderdaad geen prijzen , maar op 4 toernooien de kwartfinale halen krijg je ook geen beker voor
 • David Borreman

  2 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en gaan..en de tijd van gaan is gekomen voor martinez..
 • bart Meutermans

  2 maanden geleden
  @jan Janssen, hoezo zoveel meer? EK in 1988 gewonnen, that's it. Ok, nog twee finales erbij denk ik. Wij hebben ook een verloren EK-finale en twee halve finales op een WK. We zijn het ENIGE land van Europese toplanden dat 4 tornooien achtereen minstens de kwartfinale haalde. De Nederlandse gouden selectie (Gullit, Van Basten en co) heeft ook maar 1 prijs gehaald. Akkoord, da's beter als géén. Maar waar zijn zij de jongste jaren beland?
 • Hans Oxida

  2 maanden geleden
  Tophumor. Maar daartegenover een VTM man zetten? Alsof Italië tegen FC De Kampioenen speelt.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).