Roberto Martinez naast bonds-CEO Peter Bossaert
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martinez naast bonds-CEO Peter Bossaert © Photo News

Wat na Roberto Martínez? De bond heeft geen plan B

Exit Roberto Martínez (49). De voetbalbond moet op zoek naar een nieuwe bondscoach én technisch directeur. Wie hieronder namen over mogelijke opvolgers wil lezen, kan zich de moeite besparen. Er is geen plan B. CEO Peter Bossaert zal zich alvast moeten verantwoorden voor zijn Raad van Bestuur: waarom kreeg die nooit zicht op de evaluatie van Martínez? En hoe moet het dan verder nu?

113 reacties

 • Benny Buyst

  2 maanden geleden
  Wendy Van Wanten,daar gaan ze voor door een vuur.
 • gruwez thierry

  2 maanden geleden
  Wat is eigenlijk het probleem ? Martinez is geen topdokter, hartchirurg of CEO die 10000 duizend mensen aan werk helpt. Het is een lieve, brave man, maar blijft een voetbaltrainer . Een andere trainer zou ik zeggen, het is maar voetbal nietwaar !
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Nieuwe trainer! Ancelotti,die heeft tenminste verstand van voetbal wand hij houdt Eden Hazard op de bank !
 • Nicolas Geens

  2 maanden geleden
  Blijkbaar is iedereen de beste Belgische coach van de laatste jaren al uit het oog verloren: Philippe Clement.
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  MPH is de enige goede oplossing als hij nog wilt natuurlijk. Tactisch heel sterk en zal wel een kuis houden bij deze (g)oude generatie. En Belg en geene Hollander aub.
 1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.