Kroatië KRO
0
EINDE
0
België BEL

Wat een tranendal: Rode Duivels kunnen ondanks grote kansen van Lukaku niet scoren en liggen uit WK

De last dance werd een slow. En niet eens een mooie. Pas diep in de tweede helft tegen Kroatië raakten de Rode Duivels in Qatar uit de tweede versnelling. Te laat - wat een zonde. Exit Belgium, na een 0-0 tegen Kroatië waarin Lukaku, bij de pauze ingevallen, drie dotten van kansen verkwanselde. Met 4 op 9 niet eens de groepsfase van het WK overleefd. Het einde van onze Gouden Generatie. Slik.

386 reacties

 • Serge De beyser

  2 maanden geleden
  Letterlijk en figuurlijk heeft deze "gouden generatie" geen bal teweeggebracht. Geen prijs op welk niveau dan ook. Ze verstaan mekaar nog niet eens, laat staan dat ze kunnen of willen samen spelen. Tot ziens en au revoir.
 • luc pelgrims

  2 maanden geleden
  Lukaku heeft tenminste moeite gedaan.
 • didier beurkens

  2 maanden geleden
  Tja , nu worden ze precies wakker. Jullie hebben het helemaal aan jullie zelf te danken. Met achteruitspelen kom je geen stap vooruit en dan spreken we nog niet over de snelheid van uitvoeren. Geen spirit, geen drive en zeker geen wil om te excelleren op enkele pogingen in de laatste helft na. Je oogst wat je zaait zeker.
 • robert van puyenbroeck

  2 maanden geleden
  Groot tranendal, toch logisch als je weet hoeveel miljoentjes deze supersterren gaan missen op hun bankrekening. Het einde was toch al nabij, het was echt een oud damesclubje geworden, met kibbelen en commentaar geven op elkaar. Snelheid kenden ze niet meer en achteruit spelen was hun grote troef geworden.
 • Frans Huygen

  2 maanden geleden
  Gouden generatie ,neen ,de generatie Pfaff ,Gerets ,Millecamps ,Ceulemans enz. is nog steeds de beste generatie .2de op het Europees(finale tegen Duisland 2-1 verlies) en 4de op een Wereld kampioenschap tegen ploegen de USSR (nu ong. 10 landen) ,Joegoslavie (nu 5 landen),Tsjechie (nu 2 landen) . Van deze ploeg kan men zeggen dat dit een zilveren generatie was en de generatie die omschreven word als gouden is een bronzen generatie en niets meer !
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.