België BEL
1
EINDE
2
Italië ITA
 • 45'+2' Goal Romelu Lukaku
 • Nicolò Barella Goal 31'
 • Lorenzo Insigne Goal 44'

Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfinales

Rode DuivelsDe EK-droom is abrupt voorbij. Geen halve finale. De Belgische pijnpunten blootgelegd door een sterkere en meer dynamische Squadra. Met dank aan de verrassende uitblinker Jérémy Doku, dat het nog zo’n nagelbijter werd in de Allianz Arena. Het was zijn flits die de Rode Duivels op slag van rusten hoop bracht. De penalty van Lukaku zorgde voor de aansluiting (2-1), de gelijkmaker van Romelu bleef steken op Spinazzola. Zonde, maar verdiend voor Italië. Het WK in de winter van 2022 dan maar? Met of zonder Martínez.

139 reacties

 • Dirk Wauman

  2 maanden geleden
  Ik lees hier dat wij tegen een goede ploeg nergens zijn!!! Brazilië vergeten (2-1) ? 2 x Engeland vergeten (1-0 + 2-0) ? Portugal vergeten (1-0) ? Frankrijk vriendschappelijk vergeten (4-3) ? Er wordt toch snel vergeten zo blijkt
 • Mie Van Gestel

  3 maanden geleden
  Eerst werder gelachen met de Franse en Nederlanders toen die uitgeschakeld werden, maar voor scheidsrechter Kuipers zal het volgens mij goed uitkomen,hij staat bij mij in pole-positie om de finale te fluiten.
 • Frederik Janssens

  3 maanden geleden
  Italië was niet anders dan tijd aan het rekken de laatse 15 minuten en de scheidsrechter liet maar begaan, hij moest altdij een gele kaart getrokken hebben. Maar als klein land worden wij Belgen altijd benadeeld tg het grotere land, dat flikken die scheidsrechters ons altijd. Was verschrikkelijk irritant de laatste 15 minuten. Grote komedianten die Italianen.
 • Albert Vroome

  3 maanden geleden
  Italië was beter, goed, beter, best 👍
 • Patrick Devogelaere

  3 maanden geleden
  Kevin De Brune en Jérémy Doku waren bij de les maar de rest had geen goesting en stond te slapen en te gapen
 1. Red Flames-legende en Rode Duivels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”
  Play
  Rode Duivels

  Red Fla­mes-legende en Rode Dui­vels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”

  97 caps voor de Red Flames. Kampioen met STVV in 2010. Gespeeld - hard verdedigd vooral - in de Bundesliga, de Serie A, de Champions League en voor de mooiste clubs: Club Brugge, Anderlecht en Fiorentina. Erbij op het EK 2017. Maar nu wil Heleen Jaques (33) als jeugdcoördinator bij de KBVB en tv-analiste het vrouwenvoetbal verder op de kaart zetten. Een gewezen top-Flame met een stem over de huidige Rode Duivels: “De ontgoocheling na het EK zal nog altijd groot zijn en nog wel even blijven nazinderen, maar met een goeie match vanavond kunnen ze dat al deels achter zich laten. Veel staat of valt met de komende wedstrijden.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).