1
EINDE
2
 • Romelu Lukaku 45'+2'
 • Nicolò Barella 31'
 • Lorenzo Insigne 44'

Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfinales

Rode DuivelsDe EK-droom is abrupt voorbij. Geen halve finale. De Belgische pijnpunten blootgelegd door een sterkere en meer dynamische Squadra. Met dank aan de verrassende uitblinker Jérémy Doku, dat het nog zo’n nagelbijter werd in de Allianz Arena. Het was zijn flits die de Rode Duivels op slag van rusten hoop bracht. De penalty van Lukaku zorgde voor de aansluiting (2-1), de gelijkmaker van Romelu bleef steken op Spinazzola. Zonde, maar verdiend voor Italië. Het WK in de winter van 2022 dan maar? Met of zonder Martínez.

139 reacties

 • Dirk Wauman

  2 maanden geleden
  Ik lees hier dat wij tegen een goede ploeg nergens zijn!!! Brazilië vergeten (2-1) ? 2 x Engeland vergeten (1-0 + 2-0) ? Portugal vergeten (1-0) ? Frankrijk vriendschappelijk vergeten (4-3) ? Er wordt toch snel vergeten zo blijkt
 • Mie Van Gestel

  2 maanden geleden
  Eerst werder gelachen met de Franse en Nederlanders toen die uitgeschakeld werden, maar voor scheidsrechter Kuipers zal het volgens mij goed uitkomen,hij staat bij mij in pole-positie om de finale te fluiten.
 • Frederik Janssens

  2 maanden geleden
  Italië was niet anders dan tijd aan het rekken de laatse 15 minuten en de scheidsrechter liet maar begaan, hij moest altdij een gele kaart getrokken hebben. Maar als klein land worden wij Belgen altijd benadeeld tg het grotere land, dat flikken die scheidsrechters ons altijd. Was verschrikkelijk irritant de laatste 15 minuten. Grote komedianten die Italianen.
 • Albert Vroome

  3 maanden geleden
  Italië was beter, goed, beter, best 👍
 • Patrick Devogelaere

  3 maanden geleden
  Kevin De Brune en Jérémy Doku waren bij de les maar de rest had geen goesting en stond te slapen en te gapen
 1. Lukaku komt in exclusief gesprek met Degryse nog eens terug op teleurstellend EK: “Italië heeft ons tactisch én voetbaltechnisch overklast. Vooral dat laatste deed pijn”
  Play
  RODE DUIVELS
  42

  Lukaku komt in exclusief gesprek met Degryse nog eens terug op teleurstel­lend EK: “Italië heeft ons tactisch én voetbal­tech­nisch overklast. Vooral dat laatste deed pijn”

  Onze huisanalist Marc Degryse had voor VTM NIEUWS een exclusief interview met Romelu Lukaku (28). Net als Eden Hazard enkele dagen geleden ging ook ‘Big Rom’ op één van de tribunes in het voetbalcentrum van Tubeke geen thema uit de weg. Hij praat openhartig over zijn droomtransfer naar Chelsea, naar eigen zeggen de enige club voor wie hij Inter zou verlaten.