Eden Hazard
Volledig scherm
Eden Hazard © BELGA

"Vormt je gewicht een probleem voor je voetbal?": Eden Hazard wordt verrast met vraag, zijn reactie is veelzeggend

Rode DuivelsAls Eden Hazard praat, luistert iedereen geboeid. Ontspannen, relaxed. Tot de ‘vraag’/opmerking van een Egyptische journalist kwam. “We stellen vast dat je dik geworden bent.” Slik.

28 reacties

 • Etienne De Vreese

  2 maanden geleden
  Als je een goede topspeler bent en steeds aan de zij lijn moet staan. Dan heeft dat mentaal en fysiek gevolgen.vind dat hij geen kansen gehad heeft bij Madrid.Hopelijk geven de nationale ploeg kansen en voldoening aan http://eden.Nr een gaan ze niet meer http://worden.Is zo als Kevin zei de beste ploeg ooit verouderd en krijgt fysieke problemen.Was en is fijn de Nationale ploeg te volgen.En dat ze zo ver mogelijk mogen geraken in de finale
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Een journalist is geen knipmes natuurlijk, van Gaal krijgt ook de wind van voren, een goed betaalde prof hoort afgetraind te zijn en dat is ie duidelijk niet..
 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  Journalist heeft gelijk hij is zo wendbaar als een koelkast
 • Karel Bellen

  2 maanden geleden
  Eden Hazard zet morgen tegen Marokko die journalist maar eens goed op zijn plaats met je voeten aan de bal zodanig dat die in het zand kruipt van schaamte.
 • Francois Troch

  2 maanden geleden
  Trossard goed ingevallen welke match hebt dan gezien
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”