Voetbalbond-CEO Peter Bossaert spreekt na pijnlijke EK-exit: “Ik ben niet bang dat Roberto Martínez vertrekt”

Rode DuivelsPeter Bossaert, CEO van de voetbalbond, ontkent niet dat dit EK voor België “mislukt” is, maar denkt al aan de volgende uitdagingen met de Nations League en het WK. Met bondscoach Roberto Martinez: “Ik ben niet bang dat hij vertrekt.”

92 reacties

 • Stefaan Breynaert

  3 maanden geleden
  De overdreven hype gevoerd door de media ivm het telkens winnen van het aan de gang zijnde toernooi door de RD's zorgde enkel voor zwaardere ontgoocheling bij uitschakeling. Stop daarmee, wees niet optimistisch noch pessimistisch maar realistisch en wees dankbaar voor de mooie jaren want het zal somberder worden.
 • wesley menten

  3 maanden geleden
  Neen 9/9 willen halen zonder echt tactisch vooruit te kijken ? We hadden tweede moeten eindigen in onze poule dat had het streefdoel moeten zijn en dus verliezen tegen Denemarken !! Dan hadden we Hazard , De Bruyne en anderen 1 match meer kunnen laten rusten !? Ook geen slagers Ploeg als Portugal en de Ref tegen gehad !! Neen de spelers deden ondanks geen 100% hun best en waren nog goed ook als je de rest bekijkt hebben de Duivels het goed gedaan !
 • Joke Kay

  3 maanden geleden
  Teveel gepamperd en geen wolf-pack.
 • Luc Van Speybrouck

  3 maanden geleden
  Hopelijk een trainer op komst die er een team van maakt ipv een elftal van vedetten ...
 • Angel Del Biondo

  3 maanden geleden
  Ze hebben blijkbaar echt niet de ambitie om ooit een tornooi te winnen. En stop met zagen over die FIFA ranglijst. Dees is sowieso niets waard. Ga eens na hoe die puntentelling werkt. Vriendschappelijke matchen worden meegeteld. Er zit zelf totaal geen competitie verband in, en dan ook het verschil met andere continenten. Wat een comedy.
 1. HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening
  Play
  Rode Duivels
  6

  HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening

  Dramatische start van de Rode Duivels in Tallinn. Nauwelijks twee minuten waren er gespeeld in de Le Coq Arena of Thibaut Courtois kon al vissen. Aan de basis een risicovolle breedtepass van Saelemaekers op rechts naar Vanaken, die de bal wat te veel afwachtte waardoor Mattias Käit ertussen zat. De Est kon oprukken en vervolgens voorbij een wijkende Alderweireld perfect uithalen met een effectzwanger schot in de verste hoek. Courtois kansloos. Sneu voor zowel Saelemaekers als Vanaken, die net vanavond nog eens hun kans in de basis kregen.
 2. Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België
  Play
  Rode Duivels
  136

  Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rus­land - België

  Het was een opmerkelijk beeld voor de aftrap van Wit-Rusland - België. Terwijl tien Duivels, zoals steeds, knielden als steun voor de ‘BLM-beweging’ bleef Michy Batshuayi staan. In de omgeving van de Rode Duivel valt te horen dat onze landgenoot daarmee het voorbeeld volgt van zijn ex-ploegmaat Wilfried Zaha, de Ivoriaanse spits van Crystal Palace. “Er is geen goede of foute keuze, maar voor mij voelt het steeds meer als een onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd”, zei Zaha recentelijk over zijn besluit om niet langer meer te knielen voor een wedstrijd. “Het maakt niet meer uit of we knielen of niet. Sommigen van ons worden nog steeds racistisch bejegend. Waarom zou ik nog knielen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Waarom moet ik zelfs Black Lives Matter op de achterkant van mijn shirt dragen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Het verliest steeds meer zijn waarde.”
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).