Voetbalbond-CEO Peter Bossaert spreekt na pijnlijke EK-exit: “Ik ben niet bang dat Roberto Martínez vertrekt”

Rode DuivelsPeter Bossaert, CEO van de voetbalbond, ontkent niet dat dit EK voor België “mislukt” is, maar denkt al aan de volgende uitdagingen met de Nations League en het WK. Met bondscoach Roberto Martinez: “Ik ben niet bang dat hij vertrekt.”

92 reacties

 • Stefaan Breynaert

  3 maanden geleden
  De overdreven hype gevoerd door de media ivm het telkens winnen van het aan de gang zijnde toernooi door de RD's zorgde enkel voor zwaardere ontgoocheling bij uitschakeling. Stop daarmee, wees niet optimistisch noch pessimistisch maar realistisch en wees dankbaar voor de mooie jaren want het zal somberder worden.
 • Sobek Wessels

  3 maanden geleden
  Neen 9/9 willen halen zonder echt tactisch vooruit te kijken ? We hadden tweede moeten eindigen in onze poule dat had het streefdoel moeten zijn en dus verliezen tegen Denemarken !! Dan hadden we Hazard , De Bruyne en anderen 1 match meer kunnen laten rusten !? Ook geen slagers Ploeg als Portugal en de Ref tegen gehad !! Neen de spelers deden ondanks geen 100% hun best en waren nog goed ook als je de rest bekijkt hebben de Duivels het goed gedaan !
 • Joke Kay

  3 maanden geleden
  Teveel gepamperd en geen wolf-pack.
 • Luc Van Speybrouck

  3 maanden geleden
  Hopelijk een trainer op komst die er een team van maakt ipv een elftal van vedetten ...
 • Angel Del Biondo

  3 maanden geleden
  Ze hebben blijkbaar echt niet de ambitie om ooit een tornooi te winnen. En stop met zagen over die FIFA ranglijst. Dees is sowieso niets waard. Ga eens na hoe die puntentelling werkt. Vriendschappelijke matchen worden meegeteld. Er zit zelf totaal geen competitie verband in, en dan ook het verschil met andere continenten. Wat een comedy.