Rode Duivels supporters fan combi foto
Volledig scherm
PREMIUM
Rode Duivels supporters fan combi foto © RV

Vier Duivels-fans maken de rekening: dit is hoeveel coronatesten, verlofaanvragen en duizenden kilometers reizen hun al kostte

Met Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku in topvorm zijn het hoogdagen voor de fans van de Rode Duivels. Zondag spelen onze jongens de achtste finale van het EK in Sevilla, waarna ze hopelijk doorstoten naar de kwartfinale in München en daarna naar Londen trekken, voor de halve finale en finale in het mythische Wembley-stadion. Alleen, er is meer werk aan meereizen met de Rode Duivels dan aan het slopen van de verdediging van de Finnen. Vier topfans getuigen over hoeveel ‘the road to Wembley’ hun al kostte: tot een paar duizend euro. 

36 reacties

 • Raoul Baert

  1 jaar geleden
  Hebben deze pipo's ook uitgerekend hoeveel mensen ze potentieel kunnen besmetten ?
 • Erik Mones

  1 jaar geleden
  Inderdaad mr. vermesen, daar zegt u wat: "ieder doet toch met zijn centen wat hij wil,ik moet later niet de rijkste zijn,op 't kerkhof" (check je interpunctie a.u.b.)... Veel mensen zullen blij zijn dat ze hun plaats, van enkele 1.000 euro, 'op 't kerkhof' kunnen betalen...
 • René Gerrets

  1 jaar geleden
  Als er na de voetbal ineens weer iedereen in lockdown moet gaan, ja aan de opeengepakt 60000 mensen kan het niet liggen.
 • Theo de Laet

  1 jaar geleden
  Zover geld voor een stom spelletje. Ik vraag me af of hun partners daar zo blij mee zijn.
 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Als zij dat nu willen dan doen ze maar hé.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederlandse media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandigheid”
  Rode Duivels
  44

  Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederland­se media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandig­heid”

  Nederland-België leverde allesbehalve spektakel op. Nooit een Derby der Lage Landen uit de oude doos. Dat zagen ook de Nederlandse media. De vergelijking met de 1-4-overwinning van Oranje in Brussel werd snel gemaakt: “Topploeg België nam de wedstrijd een stuk serieuzer dan in juni.” In de Spaanse pers werd de match van Eden Hazard duchtig geanalyseerd. Dat resulteerde in opnieuw weinig leuk leesvoer.