De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx.
Volledig scherm
De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx. © HLN

Vertrekt De Bruyne als City niet Europees mag spelen? “Alles bekijken als uitspraak er is. Twee jaar zou lang zijn”

Rode DuivelsKevin De Bruyne (28) is blij dat Roberto Martínez bondscoach blijft tot na het WK 2022 in Qatar. Dat vertelde de Rode Duivel in een videogesprek met analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Het project van Martínez bij de Duivels is nog niet afgerond”, aldus De Bruyne. Ook de hervatting van de Premier League en zijn toekomst kwamen aan bod. “De Champions League-ban voor Man City? Twee jaar zonder Europees voetbal zou lang zijn. Maar de club heeft er vertrouwen in dat het goedkomt.” 

2 reacties

 • jan wuyts

  2 jaar geleden
  Hij zal niet alleen zijn de kans is zeer groot dat niemand Europees speelt !!!
 • Luc Vankeirsbilck

  2 jaar geleden
  Voor de Kevin is het financiële belangrijk dan de gezondheid van de voetballers
 1. Stage in Qatar is niet de enige mogelijkheid: Rode Duivels hebben nog twee andere opties
  Play
  Rode Duivels

  Stage in Qatar is niet de enige mogelijk­heid: Rode Duivels hebben nog twee andere opties

  De mogelijkheid bestaat dat de Rode Duivels in maart hun tenten opslaan in Qatar, maar Roberto Martínez heeft nog twee andere opties. “Een oefenkamp in Qatar zou ons in staat stellen om een idee te krijgen van wat ons op het WK te wachten staat”, aldus de Spanjaard. “Optie twee is dat we twee wedstrijden in België spelen. Een derde mogelijkheid is dat we één wedstrijd in België spelen en één buitenshuis. Op dit moment zijn we bezig met de invulling van de wedstrijden. De mogelijkheden die zich op dat vlak aandienen, zullen belangrijk zijn om te beslissen wat we gaan doen. Die wedstrijden moeten precies zijn wat we willen voor de spelers met minder dan 50 caps die we in maart willen selecteren.”
 1. Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”
  Play
  Rode Duivels

  Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”

  Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse gingen vandaag virtueel in gesprek met Kevin De Bruyne. Ook de toekomst van de Rode Duivel kwam in het gesprek uitgebreid aan bod. De Bruyne gaf aan “heel content” te zijn bij Manchester City. Maar Mulder en Degryse lieten hun fantasie toch even de vrije loop, ook omdat Man City mogelijk twee jaar lang niet zal mogen aantreden in Europa.