De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx.
Volledig scherm
De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx. © HLN

Vertrekt De Bruyne als City niet Europees mag spelen? “Alles bekijken als uitspraak er is. Twee jaar zou lang zijn”

Rode DuivelsKevin De Bruyne (28) is blij dat Roberto Martínez bondscoach blijft tot na het WK 2022 in Qatar. Dat vertelde de Rode Duivel in een videogesprek met analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Het project van Martínez bij de Duivels is nog niet afgerond”, aldus De Bruyne. Ook de hervatting van de Premier League en zijn toekomst kwamen aan bod. “De Champions League-ban voor Man City? Twee jaar zonder Europees voetbal zou lang zijn. Maar de club heeft er vertrouwen in dat het goedkomt.” 

2 reacties

 • jan wuyts

  10 maanden geleden
  Hij zal niet alleen zijn de kans is zeer groot dat niemand Europees speelt !!!
 • Luc Vankeirsbilck

  10 maanden geleden
  Voor de Kevin is het financiële belangrijk dan de gezondheid van de voetballers
 1. Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”
  Play
  Rode Duivels

  Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”

  Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse gingen vandaag virtueel in gesprek met Kevin De Bruyne. Ook de toekomst van de Rode Duivel kwam in het gesprek uitgebreid aan bod. De Bruyne gaf aan “heel content” te zijn bij Manchester City. Maar Mulder en Degryse lieten hun fantasie toch even de vrije loop, ook omdat Man City mogelijk twee jaar lang niet zal mogen aantreden in Europa.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"