De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx.
Volledig scherm
De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx. © HLN

Vertrekt De Bruyne als City niet Europees mag spelen? “Alles bekijken als uitspraak er is. Twee jaar zou lang zijn”

Rode DuivelsKevin De Bruyne (28) is blij dat Roberto Martínez bondscoach blijft tot na het WK 2022 in Qatar. Dat vertelde de Rode Duivel in een videogesprek met analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Het project van Martínez bij de Duivels is nog niet afgerond”, aldus De Bruyne. Ook de hervatting van de Premier League en zijn toekomst kwamen aan bod. “De Champions League-ban voor Man City? Twee jaar zonder Europees voetbal zou lang zijn. Maar de club heeft er vertrouwen in dat het goedkomt.” 

2 reacties

 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Hij zal niet alleen zijn de kans is zeer groot dat niemand Europees speelt !!!
 • Luc Vankeirsbilck

  1 jaar geleden
  Voor de Kevin is het financiële belangrijk dan de gezondheid van de voetballers
 1. Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”
  Play
  Rode Duivels

  Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”

  Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse gingen vandaag virtueel in gesprek met Kevin De Bruyne. Ook de toekomst van de Rode Duivel kwam in het gesprek uitgebreid aan bod. De Bruyne gaf aan “heel content” te zijn bij Manchester City. Maar Mulder en Degryse lieten hun fantasie toch even de vrije loop, ook omdat Man City mogelijk twee jaar lang niet zal mogen aantreden in Europa.
 2. Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België
  Play
  Rode Duivels
  136

  Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rus­land - België

  Het was een opmerkelijk beeld voor de aftrap van Wit-Rusland - België. Terwijl tien Duivels, zoals steeds, knielden als steun voor de ‘BLM-beweging’ bleef Michy Batshuayi staan. In de omgeving van de Rode Duivel valt te horen dat onze landgenoot daarmee het voorbeeld volgt van zijn ex-ploegmaat Wilfried Zaha, de Ivoriaanse spits van Crystal Palace. “Er is geen goede of foute keuze, maar voor mij voelt het steeds meer als een onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd”, zei Zaha recentelijk over zijn besluit om niet langer meer te knielen voor een wedstrijd. “Het maakt niet meer uit of we knielen of niet. Sommigen van ons worden nog steeds racistisch bejegend. Waarom zou ik nog knielen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Waarom moet ik zelfs Black Lives Matter op de achterkant van mijn shirt dragen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Het verliest steeds meer zijn waarde.”