De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx.
Volledig scherm
De Bruyne, Degryse, Mulder en Breckx. © HLN

Vertrekt De Bruyne als City niet Europees mag spelen? “Alles bekijken als uitspraak er is. Twee jaar zou lang zijn”

Rode DuivelsKevin De Bruyne (28) is blij dat Roberto Martínez bondscoach blijft tot na het WK 2022 in Qatar. Dat vertelde de Rode Duivel in een videogesprek met analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Het project van Martínez bij de Duivels is nog niet afgerond”, aldus De Bruyne. Ook de hervatting van de Premier League en zijn toekomst kwamen aan bod. “De Champions League-ban voor Man City? Twee jaar zonder Europees voetbal zou lang zijn. Maar de club heeft er vertrouwen in dat het goedkomt.” 

 1. Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”
  Play
  Rode Duivels

  Mulder en Degryse fantaseren over transfer van De Bruyne naar Real of Barça, KDB: “Laatste jaren hebben al veel ploegen gepolst”

  Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse gingen vandaag virtueel in gesprek met Kevin De Bruyne. Ook de toekomst van de Rode Duivel kwam in het gesprek uitgebreid aan bod. De Bruyne gaf aan “heel content” te zijn bij Manchester City. Maar Mulder en Degryse lieten hun fantasie toch even de vrije loop, ook omdat Man City mogelijk twee jaar lang niet zal mogen aantreden in Europa.
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"