Vertonghen op de koffie bij Mulder: “Heb het gevoel dat we een goede Hazard gaan zien op het EK”

Rode DuivelsDe honger naar succes is bij Jan Vertonghen nog altijd héél groot. Dat vertelde de Rode Duivel op de koffie bij Jan Mulder. “We moeten met de Belgen voor niemand kwalitatief onderdoen. Is een halve finale op het EK voldoende? Neen. We gaan voor het hoogst haalbare, mét Eden Hazard. Want we hebben hem nodig. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij er zal zijn én ik heb zelfs het gevoel dat we een goede Hazard op het EK gaan zien.”

10 reacties

 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Zal zelf ook veel beter moeten zijn dan de laatste wedstrijden.was net een oudje van 40.
 • Carine Janssens

  1 jaar geleden
  Thorgan zal goed zijn. Eden? Eerst trainen zoals echte sterren en dan komt het misschien ooit weer goed.
 • staf Janssens

  1 jaar geleden
  Het EK wordt niks, de zogenaamde gouden generatie zal nooit geoogst hebben
 • Guido Verstappen

  1 jaar geleden
  Er voor gaan jongens!!
 • Géry Mergaerts

  1 jaar geleden
  Deze zo gezegde gouden generatie is over hun top heen... Verjongen en terug bouwen is mijn boodschap... Oude knarren afscheidfeestje en weg ermee... En ja ze waren toppers maar we blijven Belgie... De generatie Gerets, Vandereyken en co..dat waren toppers... Maar er blijven voor gaan is de boodschap aan de...opvolgers van deze generatie..
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. ONS RAPPORT. “Schilderwerken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes
  PREMIUM
  Rode Duivels
  7

  ONS RAPPORT. “Schilder­wer­ken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes

  De Rode Duivels kunnen dan toch met een positief gevoel op vakantie vertrekken. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Michy Batshuayi met het kleinste verschil in Polen. Toch was ‘Batsman’ niet dé grote uitblinker, wat ons betreft. Die eer was weggelegd voor de regisseur op het middenveld. Bekijk hieronder onze punten.