EPA
Volledig scherm
© EPA

Vertonghen geeft fout grif toe: “Had bal moeten wegtrappen. Weer een gemiste kans, dit EK”

Rode DuivelsDoffe teleurstelling bij Jan Vertonghen. Weg gouden droom. Gebotst op een sterker Italië, maar de exit wel zelf in de hand gewerkt. De verdediger ging in de fout bij de opener en had achteraf geen moeite om dat toe te geven. “Dit doet extra veel pijn.”

12 reacties

 • Frank Van den Eynde

  1 maand geleden
  Andorra zingt ook hun volkslied en spelen ook voor hun land en zullen in 100000 jaar geen ekivita winnen.. Natie gevoel is iets voor historici en de tijd van koningen en graven. Ik kijk liever naar de toekomst One world, en voetbal is daar mooi vertier voor. Onze ploeg toont mooi spel ondanks taalverschillen. Een vb voor de wereld lets keep that
 • Ronny Van Reet

  3 maanden geleden
  Heeft Carasco je nu uitgemaakt, zoals jij hem uit de ploeg hebt gescholden ? Triestige mentaliteit heb je.
 • Freddy Van Groens

  3 maanden geleden
  De Italianen zijn een stuk beter, niet meer niet minder.
 • johannes van Wetten

  3 maanden geleden
  De leeftijd van sommige spelers, en hun snelheid en wendbaarheid gaan zeker een rol spelen, en dan met name in de verdediging is dan ook kwetsbaar aan het worden, en hopelijk is er een goede verjonging op die plaatsen, anders gaan de problemen komen zoals in bijv. Nederland met de oudere en betere generaties, die bijna totaal is vervangen op alle plaatsen, maar ook de mentale factoren spelen een belangrijke rol, en vooral eensgezindheid en teamgeest.
 • Willy De Backer

  3 maanden geleden
  Volledige ploeg en trainer vervangen,de enige oplossing!
 1. Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België
  Play
  Rode Duivels
  136

  Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rus­land - België

  Het was een opmerkelijk beeld voor de aftrap van Wit-Rusland - België. Terwijl tien Duivels, zoals steeds, knielden als steun voor de ‘BLM-beweging’ bleef Michy Batshuayi staan. In de omgeving van de Rode Duivel valt te horen dat onze landgenoot daarmee het voorbeeld volgt van zijn ex-ploegmaat Wilfried Zaha, de Ivoriaanse spits van Crystal Palace. “Er is geen goede of foute keuze, maar voor mij voelt het steeds meer als een onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd”, zei Zaha recentelijk over zijn besluit om niet langer meer te knielen voor een wedstrijd. “Het maakt niet meer uit of we knielen of niet. Sommigen van ons worden nog steeds racistisch bejegend. Waarom zou ik nog knielen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Waarom moet ik zelfs Black Lives Matter op de achterkant van mijn shirt dragen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Het verliest steeds meer zijn waarde.”