Thomas Vermaelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Vermaelen. © Photo News

Vermaelen maakte geweldige indruk tijdens trainerscursus: “Wat hij na één maand bracht, had ik nog nooit gezien”

Rode DuivelsEen blije bondscoach, een blije nieuwe assistent. Thomas Vermaelen (36) kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij de Rode Duivels, Roberto Martínez is overtuigd van de meerwaarde die de 85-voudige Rode Duivel kan leveren in de aanloop naar het WK in Qatar. Vermaelen manifesteerde zich uitzonderlijk sterk tijdens de trainerscursussen van de voetbalbond. “Eerlijk: zoiets had ik nog nooit gezien.” Ook de legendarische Arsenal-manager Arsène Wenger voorspelt hem in een reactie een grote toekomst. 

13 reacties

 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Correct Gunther ; 1000% juist !
 • GUNTHER GOUBERT

  4 maanden geleden
  Heeft hij dan nog iets nieuws uitgevonden? Al getekend als T2 en op dit moment slechts in het bezit van een Uefa B. Straf. Zo zie je hoe het werkt in België. Maar de 1e de beste trainer in provinciaal moet wel een Uefa A hebben. Wel goed dat er een Belg in de technische staf komt.
 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Vermaelen werd 10 jaar geleden al een mooie toekomstige carrière als coach voorspeld. Ook goed omdat hij bij vertrek van Marinez zelf kan overnemen als head coach
 • Mark Marken

  4 maanden geleden
  Absolute wereldklasse als coach. Nog nooit een wedstrijd gecoached, maar dat geeft niks. Gouden generatie hè…..
 • Johan Goris

  4 maanden geleden
  Het scenario is al gekend, maar hoeft niet slecht te zijn. Martinez vertrekt binnenkort en Vermaelen neemt over.
 1. Hij verstaat zeven talen, de maand mei is ‘m goedgezind en hij heeft een liefde voor latinomuziek: 30 weetjes over de jarige Thibaut Courtois
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Hij verstaat zeven talen, de maand mei is ‘m goedgezind en hij heeft een liefde voor latinomu­ziek: 30 weetjes over de jarige Thibaut Courtois

  Feliz cumpleaños, Tibu; Gelukkige verjaardag, Thibaut! De twee achter zijn naam is weg. Vandaag wordt Thibaut Courtois dertig. Een kaap die wij vieren met 30 keer Courtois. We tellen van 1 tot 30. De 30 nummers van de nationale nummer één: 30 anekdotes of weetjes die u mogelijk nog niet wist over Courtois. Van de grootte van z’n handen, over zijn ‘heilige drievuldigheid’, tot het gemiddeld aantal kilometers dat-ie loopt per match.
 2. FOTO. Aanschouw het fonkelnieuwe hoofdkwartier van onze Rode Duivels in Tubeke
  Rode Duivels
  9

  FOTO. Aanschouw het fonkelnieu­we hoofdkwar­tier van onze Rode Duivels in Tubeke

  Morgen maakt Roberto Martínez zijn selectie bekend voor het eerste vierluik in de Nations League en hij doet dat voor het eerst vanuit het splinternieuwe hoofdkwartier dat in Tubeke werd opgetrokken. Superdeluxe kleedkamers, een gigantisch auditorium en tot in de puntjes uitgeruste fitnesszalen: er werd kosten noch moeite gespaard. Wordt hier de komende maanden de basis gelegd voor de ultieme bekroning, kort voor de jaarwissel in Qatar?
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.