Volledig scherm
PREMIUM
© .

Vennootschappen Courtois, Origi en Chadli al opgeheven: Luxemburg niet langer fiscaal paradijs voor Rode Duivels

Rode DuivelsElf (ex-)Rode Duivels hadden afgelopen jaar samen een vermogen van 18,5 miljoen euro ondergebracht in Luxemburg. Maar de komende jaren zullen we die — overigens legale — constructies veel minder zien. “Voetballers worden meer en meer belast in de landen waar ze hun waarde creëren.”

7 reacties

 • Louis Heyens

  2 maanden geleden
  Polyvalent zijn, zo noemt men dat. In alles goed uwe plan kunnen trekken. 1) Goed kunnen voetballen. 2) Zeer veel geld verdienen. 3) Belastingen maximaal ontwijken. En zij zijn dan waarschijnlijk nog maar echt klein bier tov de beleggingsfirma's van de banken die zich met niks anders bezig houden dan de rijken te adviseren waar en hoe ze hun geld moeten parkeren zodat de belastingen er niks van weten. Dan moet je bijna niks aan de Belgische Staat afgeven. Tof, hé (NIET)
 • robrecht Peeters

  2 maanden geleden
  hoe durft men dit met kritiek overladen alsof het hier niet om echte Belgen gaat die het Koninkrijk België in alle glorie doen stralen.Staat België niet door hen als de beste voetbalnatie ter wereld geclassificeerd en derhalve door onze vorst Filip terecht als voorbeeld worden gesteld. Vive la BELGIQUE.
 • freddy milants

  2 maanden geleden
  Het is maar om te lachen er zijn al lang andere constructies.
 • jan marynissen

  2 maanden geleden
  Dat wordt tijd . Dan nog maar te zwijgen over de luttele sociale bijdragen dat ze moeten betalen. Dat mag ook aangepast worden voor deze heren. Dat ze veel verdienen daar heb ik geen problemen mee want als ze het mij moesten aanbieden , zou ik ook geen nee zeggen.
 • van meerhaeghe patrick

  2 maanden geleden
  verdienen ze nog niet genoeg om op en bal te trappen!
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts