Vertonghen en Martínez in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertonghen en Martínez in Amsterdam. © BELGA

Van wankele defensie tot gebrek aan speelminuten: de kopzorgen van Roberto Martínez voor Qatar (al wil hij dat zelf niet toegeven)

Rode DuivelsOmtrent de Rode Duivels. Hoe bezorgd moeten we zijn richting WK in Qatar? Niet, zal Roberto Martínez zeggen. Maar er zijn toch enkele aandachtspunten/bezorgdheden.

18 reacties

 • Jean Vaesen

  3 weken geleden
  Rode Duivels ... welkom terug in België op 2 of 3 december ... want verder zie ik het niet lopen ....
 • Hendrik Tavernier

  2 maanden geleden
  Ontsla Martinez nog voor het WK. Nadien is het te laat want dan zal hij de eer aan zichzelf houden. Een eer die hij niet verdient. Hij heeft het verprutst. Een jarenlange knoeiboel met de beste generatie voetballers die België ooit had.
 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Martinez is de rechtstreekse oorzaak dat we niets gehaald hebben met deze lichting. De man kan er niet aan doen maar hij heeft gewoon niet de kwaliteiten van een goede coach. De rechtstreekse oorzaak en ook schuldige is de belgische voetbalbond en daarmee is alles gezegd.
 • Guido Cerrens

  2 maanden geleden
  Als je die man zijn commentaren leest dat is toch absurd tot én met altijd positief ook al komen ze er niet aan te pas. Qatar wordt een serieuze afgang
 • Mark pauwels

  2 maanden geleden
  de gouden generatie , daar is het mee begonnen , individueel en bij hun clubs presteerden ze , bij de Rode Duivels niet, meestal wonnen ze tegen zwakkere landen, tegen de toppers gingen ze kopje onder en nog steeds kiest Martinez (in dit geval) voor dezelfde mensen die niet voldoen