Papa Kompany met zoon Vincent en dochter Christel bij zijn boekvoorstelling.
Volledig scherm
Papa Kompany met zoon Vincent en dochter Christel bij zijn boekvoorstelling. © Photo News

Vader Kompany: “Ik zie een gelukkige ‘Vince’. Hij heeft dat EK nodig en België heeft hem nodig”

Rode Duivels“Vincent zal klaar zijn.” Pierre Kompany (72) is er rotsvast van overtuigd dat zijn zoon zal kunnen spelen op het EK 2020. “En we worden Europees kampioen”, voegt hij er fijntjes aan toe. 

55 reacties

 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Plaats aan de jeugd tegenwoordig ! Normale reactie van een vader voor zijn zoon ...maar hij zou beter moeten weten : Versleten en breekbare benen Was ooit een wereld speler zeker weten Maar hem meenemen om zijn naam of voor de sfeer zou verkeerd zijn tegenover jonge spelers die 100% in orde zijn !
 • Straight on No way back

  4 jaar geleden
  Wij hebben die Vince NIET nodig! ik zou zelfs niet weten waarom! Om de ploeg die het nu zonder hem goed doet om dan de ploeg in de miserie te helpen door WEER uit te vallen! Laat hem maar in Brussel zitten hij zit daar goed! Misschien nog eens een sportcafeetje openen nu vader burgemeester is!
 • Steve Caria

  4 jaar geleden
  De belgise ploeg heeft kompany zeker niet nodig is al jaren afgeschreven als speler en voor zijn ervaring hoeft het ook niet, kijk maar wat er bij Anderlecht is gebeurd.
 • Erik De jongh

  4 jaar geleden
  Wat een arrogantie van een speler die in een gans jaar geen 10 wedstrijden heeft uitgespeeld , hoog tijd om te stoppen en realiseren dat het op is
 • jean pierre Tibermont

  4 jaar geleden
  Als vader zou ik hetzelfde zeggen over mijn zoon maar ik vrees dat de realiteit wel anders is,wanneer is hij speelklaar en voor hoelang papa...???