Lukaku en De Bruyne vieren de overwinning.
Volledig scherm
Lukaku en De Bruyne vieren de overwinning. © Action Images via Reuters
3
EINDE
0
 • Romelu Lukaku 45'+1' 57'
 • Kevin De Bruyne 90'+2'

Uitblinkers Lukaku en De Bruyne leiden Rode Duivels naar simpele zege tegen Schotland

Rode DuivelsDe Rode Duivels gaan met een goed gevoel hun vakantie in. De laatste wedstrijd van het seizoen tegen Schotland hebben ze winnend afgesloten met 3-0. Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne bekroonden hun sterke partij met respectievelijk twee en één doelpunt. De Belgen pakken twaalf op twaalf en blijven leider in groep I. 

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. “Een jongen van 36 jaar die onze linkerflank eventjes oprolt. Dat mag niet gebeuren”
  Play
  Rode Duivels

  “Een jongen van 36 jaar die onze linker­flank eventjes oprolt. Dat mag niet gebeuren”

  In de studio in het gebouw van DPG Media toonde analist Marc Degryse zich streng voor de tegengoal die de Rode Duivels moesten slikken in IJsland. Degryse stelt dat we kort voor die gelijkmaker al een keertje goed wegkwamen, waarna het luttele tellen nadien tóch prijs was, langs Birkir Saevarsson. “We hebben het hier over een jongen van 36 jaar die eventjes onze linkerflank oprolt. Dat mag niet gebeuren", klonk het onder meer.