Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
2
EINDE
3
Frankrijk FRA
 • 37' Goal Yannick Carrasco
 • 40' Goal Romelu Lukaku
 • Karim Benzema Goal 62'
 • Kylian Mbappé Goal 69'
 • Theo Hernandez Goal 90'

Tristesse in Turijn: Rode Duivels geven 2-0-voorsprong in dramatische tweede helft nog helemaal uit handen en beleven nieuwe nachtmerrie tegen Frankrijk

Rode DuivelsVan de hemel naar de hel. Een droom van een eerste helft, gevolgd door een fiasco van een tweede. 2-0 werd nog 2-3. Wat een desillusie, net tegen de Franse vijand. In plaats van een finale zondag tegen Spanje, wacht de troosting tegen Italië in de Nations League. Tristesse in Turijn.

216 reacties

 • WENDY VAN EECKHOUT

  2 maanden geleden
  Martinez is toch grandioos gebuisd, over gans de lijn?! Ik vraag me nog steeds af waarom ze voor een buitenlandse coach gingen, zit er hier niks deftigs mischien? Die kerel haalde 0,0 resultaat met een ploeg die volgens jullie al vele WK's en EK's gingen winnen...België haalde steeds de beste resultaten als er GEEN vedetten of (soms toch onterecht) opgehemelde spelers in de Nationale ploeg zaten. Nee, hun beste resultaten waren met vechters, krijgers die fier waren om Duivel te zijn!!
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Hadden we Van Gaal maar als trainer.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Mischa Bogaerts , Hoe doen al die topploegen in de grote competities dat dan ? Dat zijn allemaal vreemdelingenlegioenen met soms wel 10 verschillende nationaliteiten Een topsporter speelt voor zichzelf , zijn bankrekening , zijn teamgenoten zijn supporters en dan pas voor zijn land , in die volgorde ,ook een Fransman Het heeft allemaal weinig met vlaggewapper , nationale trots, volksliederen of welke taal men spreekt te maken , meer met wel of geen penalty of wel of geen buitenspel
 • Joke Kay

  2 maanden geleden
  De Belgen barsten van talent. Ze hebben het vuur in de maag echter niet. Dat zag je goed tijdens de 2de helft. Zolang dat vuur om te winnen er niet is zullen ze ook nooit iets winnen, desondanks hun reuze talent.
 • Stefaan Verhaegen

  2 maanden geleden
  Voor mij is het niet de gouden generatie maar de zilveren van net niet of beter gezegd de bronzen van het wk
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.