BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Triest om zien hoe diep hij gevallen is”: Hazard, De Bruyne én Courtois moeten het ontgelden in buitenlandse pers

De Rode Duivels leden een ontluisterende nederlaag tegen Marokko. Daar werd uiteraard ook in de buitenlandse pers gretig over geschreven. Vooral sterspelers Eden Hazard en Kevin De Bruyne moeten het ontgelden, maar ook Thibaut Courtois wordt aangehaald. “Aan de vierdaagse als WK-held kwam nu een einde.” Een overzicht.

97 reacties

 • Anne JACOBS

  2 maanden geleden
  Triest maar ze gaan dit wel kunnen plaatsen na een tijdje.Het zijn en blijven top voetballers. Laat jullie kop niet zakken. Go for it men! Er wachten jullie nog mooie dagen.
 • christie aerts

  2 maanden geleden
  Als Doku,Openda,Trossard en Theate meer hadden gespeeld i.p.v. Meunier,Witsel,Hazard Mertens waren we er nu nog bij.
 • michel van dam

  2 maanden geleden
  Waarom alleen Hazard aanpakken ! De bruyne bakte er geen donder van, om van die Driesen maar te zwijgen, Lukaku was kampioen in overkoppen en naast schieten, moet ik nog doorgaan!
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Jarenlang nr1 van de wereld én halve finale van een WK, lang geleden dat hét nóg beter was denk ik dan. Dank je wel Martinez. Niet alleen op en naast het veld maar óók voor uw dragende rol bij de uitbouw van Tubeke en onze voetbalbond. Objectiviteit staat bij mij altijd voorop. Meehuilen en negativisme staat niet in mijn woordenboek.
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en gaan en het hoogte punt was bereikt op het vorige WK