Toby Alderweireld blijft beschikbaar voor Rode Duivels: “In Qatar getoond dat leeftijd maar een nummer is”

Rode DuivelsDe nieuwe bondscoach, wie dat straks ook wordt, zal nog steeds kunnen rekenen op Toby Alderweireld. De 33-jarige verdediger van Antwerp laat verstaan dat hij minstens tot het komende EK wil doorgaan bij de Rode Duivels. “Zo lang ik kan brengen wat ik op het WK bracht, dringt een keuze zich niet op.”

73 reacties

 • Paul Smeeckens

  3 maanden geleden
  Een groot gedacht hebben van U eigen...daar begint alles mee. Toby, je tijd is voorbij en accepteer dat. Een nieuwe trainer moet een "no nonse" grote kuis houden, de enige kans om misschien nog eens iets te bereiken.
 • Ivan Gobyn

  3 maanden geleden
  Mooi man groot gelijk
 • Germain De Block

  3 maanden geleden
  Is da om te lachen?twee slakken achteraan,hij en vertongen.hoog tijd om met zijn voetjes op de grond te komen.
 • Norbert Deploige

  3 maanden geleden
  Denkt nog steeds van zichzelf dat hij nog mee kan met de top van het internationale voetbal. Lamkel Ze , Genk en Standaard legden zijn tekortkomingen bloot. Was met de nadruk op was een topper maar nu is het op. Toegeven is natuurlijk zwaar om dragen.
 • Maria Nuytkens

  3 maanden geleden
  Die veteranen vinden zichzelf toch geweldig hé !!! Hopelijk zal de nieuwe coach de juiiste beslissingen nemen qua selecties en niet zoals de vorige op vriendjespolitiek. Ook die vindt van zichzelf dat hij het geweldig gedaan heeft.
 1. “Binnen twee à drie jaar zijn dat vaste waarden”: wie past het Duivelse schoentje? Analisten over de mogelijke opvolger van Alderweireld
  PREMIUM
  RODE DUIVELS
  15

  “Binnen twee à drie jaar zijn dat vaste waarden”: wie past het Duivelse schoentje? Analisten over de mogelijke opvolger van Alderwei­reld

  Nieuwe bazen, nieuwe wetten. En in dit geval ook nieuwe spelers. Bondscoach Domenico Tedesco weet meteen voor welke uitdaging hij staat. Wie past het schoentje van Toby Alderweireld in de defensie van de Rode Duivels? Stemmen over de nieuwe vacature in het elftal. “Het zijn er niet bijzonder veel, maar de jongens die staan te wachten, hebben wel heel veel kwaliteit.”
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.