EPA
Volledig scherm
© EPA

Tielemans: “Ik probeer niet te veel terug te denken aan die verloren halve finale tegen Frankrijk, de ontgoocheling was zeer groot”

Rode DuivelsYouri Tielemans was jarenlang de kroonprins van het Belgische voetbal en in de aanloop naar EURO 2020 wist hij ook een basisplaats te veroveren bij de Rode Duivels. Op zijn eerste grote toernooi bleef de centrale middenvelder echter onder de verwachtingen en ook dit seizoensbegin heeft hij de grote vorm bij Leicester City en de nationale elf nog niet gevonden.

6 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  De man uit vorm uit Leicester zal wel mogen spelen van Martinez helaas ...! Vanaken verdient om te starten maar ja alleen de vriendjes van de coach mogen spelen eh ...🙄...! Zelfs hazard zou op de bank mogen zitten momenteel ...
 • Theo Collewaert

  2 maanden geleden
  In de wedstrijd tegen Tsjechië was hij de minste van de Belgen. Gelukkig speelde Vanaken voor hem
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Morgen terug met beide voeten op de grond.
 • Frankske Uytenbroeck

  2 maanden geleden
  Spijtig voor Thorgan, die jongen doet altijd zijn best en speelt goede wedstrijden. Ik had liever de andere Hazard zien uitvallen - dat dode gewicht dat om één of andere onbegrijpelijke reden de aanvoerdersband draagt.
 • Kristof Breskens

  2 maanden geleden
  Hazard fit ? Hij heeft totaal geen wedstrijdritme en zit al heel het seizoen op de bank bij Real. Van Hazard, zoals altijd, zal het niet komen. Als het komt zal het van Kevin komen.
 1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.