Tielemans op training, naast Benteke.
Volledig scherm
Tielemans op training, naast Benteke. © Photo News

Tielemans en Meunier enige vraagtekens voor Martínez

5 reacties

 • nico baelde

  1 maand geleden
  Alsjeblieft, Frankie goethals, nu draai je toch helemaal door. Eerstens speelde Vanaken een heel goede match, tweedens kwam dendoncker op het veld en 1’ later was het al bingo doordat hij zijn man niet hield, tertio is Praet veel te frêle voor internationaal voetbal, en ten vierde met Sambi kunnen we weer verder achteruit breien. Begrijp dat je Mauve supporter bent, maar voor de nationale ploeg mag je toch objectief zijn en dan komen saelemaeckers en Vanaken in de ploeg.
 • Julia Melis

  1 maand geleden
  Vanaken is veel beter dan tielemans, ik zie geen probleem, wel een oplossing.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Tielemans kan indien nodig vervangen worden door Praet. Wil men zekerheid inbouwen zijn Sambi en Dendoncker valabele kandidaten. Vanaken mag men laten rusten.
 • Davy Baert

  1 maand geleden
  Toch liever Vanaken dan Tielemans veel meer efficiëntie
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Tielemans vervangen stelt geen probleem, Thomas Menier kan vervangen worden door Foket of Castagne. Alle drie, Menier, Castagne en Foket zijn echte RD, zij gaan er altijd voor, met lijf en leden. Net als Kevin, Axel Romelo, een stapje hoger, dat ook doen. Nog een paar centrale verdedigers met inzet&klasse en we kunnen nog jaren naar de EU en wereld kampioenschappen. Bij de jeugd zijn er ook een paar met de nodige kwaliteiten om ingezet te worden, CDK, Vanheusden, Sambi(?) worden goei RD.