Lukaku en De Bruyne uitten openlijk kritiek op het veld van OH Leuven.
Volledig scherm
Lukaku en De Bruyne uitten openlijk kritiek op het veld van OH Leuven. © Photo News

Thuismatch tegen Wit-Rusland elders? Bond onderzoekt optie op verhuis na kritiek op veld OHL

Rode DuivelsDe voetbalbond zit verveeld met het beschadigde veld van OHL, en de kritiek daarop van enkele Rode Duivels en de bondscoach na de interland tegen Wales. De optie ligt nu op tafel om de thuismatch dinsdag tegen Wit-Rusland alsnog te verhuizen naar een ander stadion, al is dat niet evident. Of waarom de Belgische voetbalbond gekneld zit tussen twee vuren.

27 reacties

 • Leo Van Rillaer

  6 maanden geleden
  Een niet te onderschatten probleem in deze coronatijden, dat wel.
 • Peter Soenen

  6 maanden geleden
  trainer van OHL heeft dit 5 weken geleden voorspeld, Genk beste optie
 • DIMITRI BERCKMANS

  6 maanden geleden
  Het veld van KV Mechelen is momenteel het beste.
 • Christiane Van der Auwera

  6 maanden geleden
  Ze kunnen eens gaan zien op KV Mechelen, daar is een perfect veld
 • Jean Emare

  6 maanden geleden
  Amateurs.. En verder geld te over bij de bond.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.