Thorgan Hazard gisteren bij aankomst in Tubeke.
Volledig scherm
Thorgan Hazard gisteren bij aankomst in Tubeke. © Photo News

Thorgan Hazard is niet fit en haakt af bij Rode Duivels

Rode DuivelsThorgan Hazard (28) heeft de andere Rode Duivels dinsdagochtend verlaten. De middenvelder van Borussia Dortmund is nog niet fit na een enkelblessure. “Hij zet z'n herstel voort bij z'n club”, klinkt het.

2 reacties

 • Ordos Tutrifore

  2 maanden geleden
  Zo mogen Vertonghen, Al-derweireld en Boyata meesturen.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Is niet erg spelers genoeg en Martinez zal wel voor en mirakel zorgen ...🙄 Kan mss alle bankzitters opstellen voor deze wedstrijd ...
 1. Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit
  Play
  Rode Duivels
  271

  Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit

  Het moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze ‘Final Four’ van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Later op de avond pakte Frankrijk het goud na 2-1-winst tegen Spanje.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.